NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

ΕΣΡ: «Μαύρο» για μια εβδομάδα σε τηλεοπτικό κανάλι στα τέλη Ιουλίου

ΕΣΡ: «Μαύρο» για μια εβδομάδα σε τηλεοπτικό κανάλι στα τέλη Ιουλίου

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέρριψε, με απόφαση του, την αίτηση θεραπείας που κατέθεσε η εταιρεία του νέου καναλιού Epsilon, συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση «δεν προσκομίστηκαν ωστόσο κρίσιμα νεότερα στοιχεία, τα οποία να αποδεικνύουν την ύπαρξη της απαιτούμενης κατά νόμον προγραμματικής και λειτουργικής αυτοτέλειας του σταθμού της αιτούσας και την μετάδοση του τηλεοπτικού της προγράμματος αποκλειστικά και μόνον εντός της περιφερειακής ζώνης στην οποία αφορά η νόμιμη λειτουργία της. Δεν υπάρχει εξάλλου στην προσβαλλόμενη απόφαση κανένα σφάλμα που να δικαιολογεί την ανάκληση ή τη μεταρρύθμιση αυτής.

Κατά συνέπεια, πρέπει η κρινόμενη αίτηση να απορριφθεί. Περαιτέρω, επειδή - λόγω τη προαναφερόμενης αναστολής εκτελέσεως - έχει ήδη παρέλθει το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο είχε ορισθεί με την προσβαλλομένη απόφαση ότι έπρεπε να ανασταλεί η μετάδοση προγράμματος από τον τηλεοπτικό σταθμό της αιτούσας, πρέπει να ορισθεί νέο χρονικό διάστημα για την αναστολή το προγράμματος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό».

Έτσι, το ΕΣΡ ορίζει ως χρόνο αναστολής της μετάδοσης προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού της αιτούσας (εγκαλουμένης) εταιρείας το διάστημα από την 00.01 ώρα της 22.07.2019 έως την 24.00 ώρα της 28.07.2019.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr