NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τι λέει η ΟΠΑΠ για τη δημόσια πρόταση από το Sazka Group

Τι λέει η ΟΠΑΠ για τη δημόσια πρόταση από το Sazka Group

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι παρέλαβε την δημόσια πρόταση του Sazka Group a.s. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο περί Δημοσίων Προτάσεων (Ν.3461/2006), ο ΟΠΑΠ θα διορίσει χρηματοοικονομικό σύμβουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας θα αξιολογήσει την εν λόγω δημόσια πρόταση διατυπώνοντας γνώμη, μετά την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς».

Υπενθυμίζεται πως το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανέστειλε χθες προσωρινά τη διαπραγμάτευση των μετοχών του ΟΠΑΠ. Στη συνέχεια, μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και την υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης από την εταιρία SAZKA Group, για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ΟΠΑΠ και σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, άρθηκε η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευης των μετοχών καθώς και των παραγώγων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων δανεισμού με υποκείμενο τίτλο τις μετοχές της εταιρίας και των ομολογιών του Κοινού Ομολογιακού Δανείου της εταιρίας.

Η συγκεκριμένη πρόταση από το SAZKA Group, κεφαλαιουχική εταιρεία που έχει συσταθεί κατά το δίκαιο της Τσεχικής Δημοκρατίας, αφορά στην υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης προς όλους τους κατόχους κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της ΟΠΑΠ, για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr