NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

ΕΣΠΑ: Νέα απόφαση απόρριψης 226 πράξεων για την Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας

ΕΣΠΑ: Νέα απόφαση απόρριψης 226 πράξεων για την Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας

Η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΣ ανακοίνωσε την απόρριψη διακόσια είκοσι έξι (226) Πράξεων, συνολικού Π/Υ δημόσιας δαπάνης 16.538.328,19€, τα οποία βάσει των Πρακτικών της Επιτροπής Αξιολόγησης και της σχετικής Απόφασης Έγκρισης αυτών, δεν θεμελιώνουν δικαίωμα υπαγωγής στη Δράση «Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».

Οι υποψήφιοι, των οποίων οι αιτήσεις χρηματοδότησης απορρίπτονται με την παρούσα, έχουν άπαξ τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης κατά αυτής (υπό τον παρακάτω περιορισμό του Κεφαλαίου 4 «ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ – ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»), μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της έκδοσης της παρούσας απόφασης. οι επιχειρήσεις δύνανται να υποβάλλουν δύο ακόμα νέες αιτήσεις χρηματοδότησης μόνο στην περίπτωση που η κάθε προηγούμενη αίτησή τους έχει απορριφθεί ή υπήρξε έγγραφη οικειοθελής απόσυρση της προηγούμενης αίτησης χρηματοδότησης.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι, σε περίπτωση υποβολής ένστασης, δεν είναι δυνατή η επανυποβολή της αίτησης χρηματοδότησης μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση επί της υποβληθείσας ένστασης.


Εάν βρίσκεστε ανάμεσα στους απορριφθέντες και επιθυμείτε να κάνετε νέο αίτημα υπαγωγής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr