NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η SIA συνεργάζεται με την HPS για την ενίσχυση της δραστηριότητας καρτών στην Ελλάδα

Η SIA συνεργάζεται με την HPS για την ενίσχυση της δραστηριότητας καρτών στην Ελλάδα
10_07_2019 | 13:30 10_07_2019 | 17:13
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η HPS σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο «Κέντρο Αριστείας» PowerCARD στην Αθήνα με σκοπό την αποκλειστική υποστήριξη της SIA στην ανάπτυξη όλων των πρωτοβουλιών πληρωμών με κάρτες στην Ελλάδα

Η εν λόγω στρατηγική συνεργασία θα επιτρέψει στην SIA να επεξεργάζεται όλους τους τύπους συναλλαγών με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των τραπεζών και άλλων πελατών μέσω της ενιαίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας PowerCARD της HPS.

Η SIA, η ηγετική ευρωπαϊκή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στους τομείς υπηρεσιών πληρωμών και υποδομών, ανακοινώνει την υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας με την HPS, κορυφαία εταιρεία λογισμικού, με σκοπό την ενίσχυση της δραστηριότητας επεξεργασίας καρτών στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μέσω μιας καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμας.

Η συμφωνία προβλέπει την αξιοποίηση της λύσης «PowerCARD» της HPS, η οποία θα επιτρέψει στην SIA να επεξεργάζεται όλους τους τύπους συναλλαγών με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των τραπεζών και άλλων πελατών μέσω μιας ενιαίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, με ταχύτερο, ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, μειώνοντας παράλληλα το κόστος συναλλαγής και τους λειτουργικούς κινδύνους.

Σήμερα η SIA επεξεργάζεται 7,2 δις συναλλαγές με κάρτες και διαχειρίζεται περισσότερες από 84 εκατ. κάρτες πληρωμών σε 23 ευρωπαϊκές χώρες.

Επιπλέον, η HPS σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο «Κέντρο Αριστείας» PowerCARD στην Αθήνα με σκοπό την αποκλειστική υποστήριξη της SIA στην ανάπτυξη και εφαρμογή όλων των πρωτοβουλιών πληρωμών με κάρτες στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα PowerCARD θα είναι υπό την πλήρη διαχείριση της New SIA Greece, υποστηριζόμενη από μια εξειδικευμένη ομάδα.

Ο κ. Daniele Savarè, Innovation & Business Solutions Director στην SIA σχολίασε,

«Προσεγγίζοντας μια ολοένα και περισσότερο ψηφιακή εποχή, διαπιστώσαμε μια αυξημένη ζήτηση για πληρωμές με κάρτες, η επεξεργασία των οποίων πρέπει να γίνεται με τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Για το λόγο αυτό, η SIA προχώρησε σε έρευνα αγοράς για να βρει την πλέον καινοτόμο λύση για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που προέκυψαν από αυτή τη μεταμόρφωση. Η SIA επέλεξε την λύση PowerCARD της HPS για να καλύψει τις διάφορες ανάγκες των πελατών της αξιοποιώντας μια κορυφαία πλατφόρμα επεξεργασίας πληρωμών με κάρτες. Πιστεύουμε ότι η HPS είναι ο σωστός συνεργάτης ο οποίος μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθεια μας για ενίσχυση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη»

Ο κ. Philippe Vigand, Managing Director της HPS ανέφερε,

«Είμαστε ευτυχείς που η SIA επέλεξε την πλατφόρμα PowerCARD της HPS για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων επεξεργασίας εστιάζοντας συγκεκριμένα στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Λόγω της ανοιχτής αρχιτεκτονικής της και της εκτεταμένης βιβλιοθήκης API, η ψηφιακή πλατφόρμα PowerCARD θα τους δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουν πρώτης τάξεως υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών στους πελάτες τους, αξιοποιώντας την τελευταία τεχνολογία στον τομέα των πληρωμών» .

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr