NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Πάνω από μισό εκατομμύριο έδωσαν τα ελληνικά κόμματα για διαφήμιση στη Google

Πάνω από μισό εκατομμύριο έδωσαν τα ελληνικά κόμματα για διαφήμιση στη Google

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η Google, το ποσό που δόθηκε για πολιτική διαφήμιση στην Ελλάδα, από τις 19 Μαρτίου έως και τις πρόσφατες εθνικές εκλογές, έφτασε τα 598.350 ευρώ. Βάσει των συγκεκριμένων στατιστικών, οι διαφημίσεις που προβλήθηκαν έφτασαν τις 4.502.

Σημειώνεται πως από τις 20 Μαρτίου και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα ποσά για πολιτική διαφήμιση σε Google, YouTube και άλλες πλατφόρμες της εταιρείας έφτασαν τα 4.499.500 ευρώ, για 75.102 διαφημίσεις. Το ποσό που δαπανήθηκε στην Ελλάδα ήταν από τα υψηλότερα. Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην τρίτη θέση των «top adertisers», με 248.250 ευρώ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται λίγο πιο κάτω με 123.300 ευρώ.

Επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη αναφορά περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με διαφημίσεις πολιτικών κομμάτων, εκλεγμένων πολιτικών ή υποψηφίων για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι διαφημίσεις που αναφέρουν ένα πολιτικό κόμμα που διεξήγαγε εκστρατεία για εθνικές ή / και τοπικές εκλογές καθώς και για τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συμπεριλαμβάνονται επίσης στην έκθεση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr