NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η Google αλλάζει στρατηγική και καταργεί τα apps του AdSense

Η Google αλλάζει στρατηγική και καταργεί τα apps του AdSense

Τέλος στις εφαρμογές του AdSense για Android και iOS βάζει η Google, επικεντρώνοντας τις προσπάθειες της στην ανάπτυξη του web interface της υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «με τις νέες τεχνολογίες ιστού για κινητά, όπως οι responsive ιστοσελίδες, οι Accelerated Mobile Pages (AMP) και τα Progressive Web Apps (PWA), ο ιστότοπος για κινητά λειτουργεί καλύτερα και πιο γρήγορα από ποτέ».

Λαμβάνοντας υπόψιν και το παραπάνω, «επανεξετάσαμε τη στρατηγική μας για κινητά. Ως αποτέλεσμα, θα εστιάσουμε την επένδυσή μας στο περιβάλλον εργασίας του AdSense για κινητά και θα θέσουμε τέλος στις τρέχουσες εφαρμογές iOS και Android. Επενδύοντας σε μια κοινή εφαρμογή ιστού που υποστηρίζει όλες τις πλατφόρμες, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε βελτιστοποιημένες λειτουργίες για κινητά».

Μέσα στην τρέχουσα χρονιά αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις για το mobile web interface. Οι εφαρμογές του AdSense για Android και iOS θα καταργηθούν τους προσεχείς μήνες και θα αφαιρεθούν από τα σχετικά app stores μέχρι τα τέλη του 2019.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr