NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Αυτή είναι η νέα εμφάνιση του Twitter και έρχεται για όλους τους χρήστες

Αυτή είναι η νέα εμφάνιση του Twitter και έρχεται για όλους τους χρήστες

Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση του νέου περιβάλλοντος εργασίας του Twitter για όλους τους χρήστες της υπηρεσίας.

«Σήμερα ξεκινάμε να δημιουργούμε ένα νέο Twitter.com - έναν ανανεωμένο και ενημερωμένο ιστότοπο που είναι πιο γρήγορος, πιο εύκολος στην πλοήγηση και πιο εξατομικευμένος. Διαθέτει μια ενημερωμένη εμφάνιση και αίσθηση που είναι πιο συνεπής με το Twitter που βλέπετε σε άλλες συσκευές, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε μερικές από τις αγαπημένες σας δυνατότητες και με περισσότερες επιλογές για να το καταστήσετε δικό σας» αναφέρει χαρακτηριστικά η υπηρεσία.

Η αναβαθμισμένη εμπειρία απλοποιεί τη πλοήγηση με μια νέα - και αρκετά μεγάλη - αριστερή πλευρά που κατευθύνει σε όλες τις βασικές ενότητες, συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων, των άμεσων μηνυμάτων, της εξερεύνησης, των σελιδοδεικτών, των λιστών και πολλά άλλα. Παρέχεται επίσης υποστήριξη εύκολη εναλλαγή προφίλ, υποστήριξη για περισσότερα θέματα, προηγμένη αναζήτηση και άλλα χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως η εταιρεία δεν θα προσφέρει δυνατότητα επιστροφής στο παλιό interface, μετά την μετάβαση στο καινούργιο, κάτι που μπορούσε να πραγματοποιηθεί κατά την δοκιμαστική περίοδο.

twitter_new_dark.png?mtime=20190716120219#asset:133539


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr