NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Women On Top: Μεγάλη έρευνα για τη θέση των γυναικών στο σύγχρονο ελληνικό εργασιακό περιβάλλον

Women On Top: Μεγάλη έρευνα για τη θέση των γυναικών στο σύγχρονο ελληνικό εργασιακό περιβάλλον

Το Alba Graduate Business School και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών Women On Top καλούν γυναίκες με εργασιακή εμπειρία (εργαζόμενες ή άνεργες, μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες, στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα), καθώς και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών (άντρες και γυναίκες) να συμβάλουν στην αποτύπωση της θέσης των γυναικών στο σύγχρονο ελληνικό εργασιακό περιβάλλον.

Συμπληρώνοντας το αντίστοιχο ερωτηματολόγιο ανάλογα με την ιδιότητά τους, οι συμμετέχοντες/ουσες, μπορούν να συνεισφέρουν στην εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων και στη διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής για την άμβλυνση των εμποδίων και τη βελτίωση της θέσης των γυναικών στην εργασιακή πραγματικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να βρουν το ερωτηματολόγιο για τις γυναίκες με εργασιακή εμπειρία εδώ ή/και το ερωτηματολόγιο για τα στελέχη επιχειρήσεων (άντρες και γυναίκες) εδώ.

Οι απόψεις και οι εμπειρίες όλων είναι πολύτιμες.

Η έρευνα για τη θέση των γυναικών στο σύγχρονο ελληνικό εργασιακό περιβάλλον σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία Women On Top.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr