NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Huawei: Στην Ευρώπη η πλειοψηφία των συμβάσεων για ανάπτυξη δικτύων 5G

Huawei: Στην Ευρώπη η πλειοψηφία των συμβάσεων για ανάπτυξη δικτύων 5G

Η Huawei ανακοίνωσε ότι περισσότερες από τις μισές συμβάσεις που έχει υπογράψει μέχρι στιγμής για την προμήθεια εξοπλισμού 5G επόμενης γενιάς είναι με ευρωπαϊκούς φορείς εκμετάλλευσης.

Η Huawei έχει εξασφαλίσει 50 5G εμπορικές συμβάσεις παγκοσμίως, εκ των οποίων 28 έχουν υπογραφεί στην Ευρώπη, δήλωσε στις Βρυξέλλες την Πέμπτη ο Chen Lifang, πρόεδρος του τμήματος δημόσιων υποθέσεων και επικοινωνιών της γνωστής κινεζικής εταιρείας.

Η Huawei δεν αποκάλυψε τα ονόματα των συνεργατών της. Οι σημαντικότεροι ανταγωνιστές της Huawei στην ανάπτυξη δικτύων, η φιλανδική Nokia και η σουηδική Ericsson, είχαν εξασφαλίσει 43 και 22 συμβάσεις από το τέλος Ιουνίου αντίστοιχα. Ο ανταγωνιστής της Huawei, ZTE, ανακοίνωσε δημοσίως 25 εμπορικές συμφωνίες.

Η Huawei κέρδισε 29,8 δισεκατομμύρια δολάρια από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική το 2018, σύμφωνα με την ετήσια έκθεσή της. Αυτό αντιπροσωπεύει περίπου το 28,4% των συνολικών εσόδων και περισσότερο από τη συνδυασμένη συνεισφορά της Αμερικής και της Ασίας-Ειρηνικού, εξαιρουμένων των περιφερειών της Κίνας.

Η Ευρώπη αποτελεί μια σημαντική αγορά την οποία η εταιρεία δεν μπορεί να χάσει, μετά και τις σχετικές απαγορεύσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Με πληροφορίες από scmp

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr