NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ στην ελληνική Spotawheel και επέκταση εκτός συνόρων

Χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ στην ελληνική Spotawheel και επέκταση εκτός συνόρων

Η ελληνική Spotawheel με τη νέα χρηματοδότηση ύψους 5 εκ. ευρώ γίνεται Πανευρωπαϊκά η Νο1 προηγμένη πλατφόρμα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που επεκτείνεται εκτός συνόρων.

H Spotawheel είναι η εταιρεία που, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «έχει επηρεάσει όσο καμία την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα εισάγοντας νέες έννοιες όπως τα προ-ελεγμένα αυτοκίνητα με γραπτή τεχνική αναφορά, το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων αλλά και την πραγματική εγγύηση μεταχειρισμένου διάρκειας 5 ετών».

Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει λάβει συνολικές χρηματοδοτήσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ ολοκληρώνοντας πρόσφατα τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης ύψους 5 εκατ. ευρώ με κύριους επενδυτές τα ευρωπαϊκά funds Venture Friends και Velocity Partners «καθιστώντας την πλέον ανάμεσα στις πιο ταχεία αναπτυσσόμενες startups με παρουσία πέρα από τα σύνορα».

Η τελευταία χρηματοδότηση ενισχύει την θέση της εταιρείας στην Ελλάδα αλλά και την επέκτασή της σε αγορές του εξωτερικού με 1ο σταθμό την αγορά της Πολωνίας όπου εφαρμόζει ήδη το επιτυχημένο μοντέλο.

«Επαναπροσδιορίσαμε τον όρο “εμπιστοσύνη” στην αγορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη των επενδυτών μας. Με την παρουσία μας στην Πολωνία κατακτήσαμε τον πρώτο σταθμό, από εδώ και στο εξής πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα ώστε να γίνουμε το κυρίαρχο μοντέλο εμπορίας μεταχειρισμένων πανευρωπαϊκά» δήλωσε ο Χάρης Αρβανίτης, Founder & CEO της εταιρείας.

Μέχρι σήμερα, η Spotawheel έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 70.000 πελάτες πετυχαίνοντας το 35% των πωλήσεών της με online διαδικασίες. Βρίσκεται ανάμεσα στις top 5 εταιρείες που εμπορεύονται αμιγώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Απασχολεί 105 άτομα σε Ελλάδα και Πολωνία έχοντας διαχειριστεί τον πιο μεγάλο στόλο ελεγμένων αυτοκινήτων με απόθεμα 500 οχημάτων, τα οποία ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει online, να κάνει test drive και να ζητήσει έλεγχο σε δικό του μηχανικό.

Διαθέτει στο δυναμικό της μιας ομάδα 22 υψηλά καταρτισμένων μηχανικών σε Ελλάδα και εξωτερικό που ελέγχουν κάθε λειτουργία του αυτοκινήτου, καταγράφουν κάθε εύρημα, εξασφαλίζοντας έτσι ότι ο αγοραστής θα ξέρει τα πάντα γραπτώς και θα αποφύγει οποιοδήποτε ρίσκο.

Παρακάτω βρίσκονται όλες οι ανοιχτές θέσεις εργασίας στην εταιρεία: Senior BI Analyst, Junior Marketing Manager, Performance Marketing Specialist, Στελέχη πωλήσεων, Προϊστάμενος Πωλήσεων Αυτοκινήτων, Προϊστάμενος Τηλεφωνικών Πωλήσεων, Μηχανικός Αυτοκινήτων, Υπάλληλος Διαχείρισης Κλήσεων, Υπάλληλος Γραφείου, Οδηγοί Αυτοκινήτων

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr