NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΕΣΗΜΕΤ: 1ο Διεθνές Συνέδριο για την καταπολέμηση των fixed games στον αθλητισμό

ΕΣΗΜΕΤ: 1ο Διεθνές Συνέδριο για την καταπολέμηση των fixed games στον αθλητισμό
25_07_2019 | 11:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα τεθεί σε εφαρμογή η Συνθήκη Μακολέν για την προάσπιση των αθλητικών γεγονότων και την καταπολέμηση των fixed games στον χώρο του αθλητισμού.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΣΗΜΕΤ για την Συνθήκη Macolin μετά την εφαρμογή της, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο THE MET (εκτός απροόπτου) την 7η Δεκεμβρίου 2019.

Στο ειδικά διαμορφωμένο επιστημονικό πρόγραμμα του Διεθνούς Συνεδρίου, περιλαμβάνονται ενότητες όπως τηλεοπτικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα κοκ θα παραστούν εκπρόσωποι Κυβερνήσεων Ευρωπαϊκών και μη Κρατών που έχουν υιοθετήσει την Συνθήκη Macolin, του Συμβουλίου της Ευρώπης αρμόδιοι για τη συνθήκη αυτή, Ευρωπαϊκοί και Διεθνείς Ποδοσφαιρικοί Φορείς, Ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες, Εκπρόσωποι Συνδρομητικών Καναλιών από την Ελλάδα και την Ευρώπη και πολλοί ακόμα ομιλητές, τα ονόματα των οποίων θα αναρτηθούν πολύ σύντομα στην ιστοσελίδα του παρατηρητηρίου www.cleansports.net. Επίσης, θα υπάρχουν εξειδικευμένα επιστημονικά αθλητικά debates και με εισηγητές διακεκριμένους ξένους και Έλληνες επιστήμονες και από τους πλέον ειδικούς στα γνωστικά αντικείμενά τους και ιδιαιτέρως του Αθλητικού Δικαίου από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία κλπ ευρωπαϊκές χώρες και μη (Dubai, Βηρυτό, Τουρκία, Ρωσία κλπ) .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-6440424, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@esimet.gr ή μέσω της ιστοσελίδας του παρατηρητήριου www.cleansports.net

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr