NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαβίδ της Coca-Cola δημιουργεί «τράπεζα κάνναβης»

Ο δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαβίδ της Coca-Cola δημιουργεί «τράπεζα κάνναβης»
30_07_2019 | 11:26 30_07_2019 | 11:29
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας έρχεται ο δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαβίδ, μέλος της οικογένειας Δαυίδ, του βασικού μετόχου του ομίλου Leventis-David Group που κατέχει τα εργοστάσια εμφιάλωσης της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε 28 χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δαβίδ και η ελβετική κοινοπραξία που έχει δημιουργήσει προχωρούν στη δημιουργία μιας «τράπεζας» κάνναβης, της «Swissx Bank of Cannabis», με έδρα το Γκστάαντ και γραφεία στην Καραϊβική.

Η Τράπεζα θα διαχειρίζεται το κρυπτονόμισμα SWX, το οποίο βασίζεται στο blockchain με ενιαία τιμολόγηση που θα συνδέεται άμεσα με τη μέση συνολική τιμή του ανθού της κάνναβης. Το Swissx θα παρέχει επίσης μια δευτερογενή αγορά διαπραγμάτευσης futures και άλλων συναλλαγών για ολόκληρο τον κλάδο.

Αρχικά, η τράπεζα και το νόμισμά της θα διαχειρίζονται όλες τις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές της Swissx με τους εταίρους της στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Καραϊβική, αλλά η τράπεζα αποτελεί επίσης μια λύση για ολόκληρο τον τομέα της κάνναβης, παρέχοντας ένα ασφαλές νόμισμα που συνδέεται με ένα εμπόρευμα.

Η αξία της αγοράς Κανναβιδιόλης- CBD αναμένεται να φθάσει τα 24 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο στις ΗΠΑ έως το 2023.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr