NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Office Line Α.Ε: Μοναδικός πιστοποιημένος συνεργάτης της Check Point για το CloudGuard IaaS στην Ελλάδα

Office Line Α.Ε: Μοναδικός πιστοποιημένος συνεργάτης της Check Point για το CloudGuard IaaS στην Ελλάδα
30_07_2019 | 12:30 30_07_2019 | 12:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Office Line A.E, σε λιγότερο από 1 χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασία της με την Check Point Software Technologies Ltd. ως 2 Stars Partner, καταφέρνει να είναι η μόνη πιστοποιημένη εταιρία στην Eλλάδα για την εφαρμογή της λύσης CloudGuard IaaS.

Αυτή η σημαντική πιστοποίηση, καταδεικνύει ότι η Office Line είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος και προτιμητέος συνεργάτης της Check Point για την εφαρμογή της λύσης CloudGuard IaaS σε έργα Cloud και Hybrid περιβάλλοντος. Η διαδικασία για την απόκτηση της συγκεκριμένης πιστοποίησης, ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς οι Solution Architects της εταιρίας κλήθηκαν να ολοκληρώσουν με επιτυχία συγκεκριμένες εξετάσεις, προκειμένου να αποδείξουν το επίπεδο της εξειδίκευσής τους στην συγκεκριμένη λύση.

Ο CEO της εταιρίας Παναγιώτης Κουρής δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στην Cloud first στρατηγική που έχουμε χαράξει, είναι υποχρέωση μας να προστατεύουμε τα δεδομένα των πελατών που μας εμπιστεύτηκαν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και μεταβίβασαν τις υποδομές τους στο Cloud, παρέχοντάς τους τεχνολογικές λύσεις αιχμής στον τομέα του Security. Γι' αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Check Point, ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας, πιστοποιεί το προσωπικό μας και αναγνωρίζει την εταιρία μας ως τον μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργάτη στην Ελλάδα για το CloudGuard IaaS.»

«Η Check Point αναγνωρίζει την Office Line στους επίσημους πιστοποιημένους συνεργάτες της για την Ελλάδα & την Κύπρο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πορεία της συνεργασίας μας, καθώς πρόκειται για μια εταιρία με όραμα, που αναγνωρίζει τις προκλήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής και ανταποκρίνεται άμεσα. Για αυτό τον λόγο, η Office Line αποτελεί τον πρώτο συνεργάτη που πιστοποιείται εξειδικευμένα στη λύση Cloud Guard IaaS της Check Point για την Ελλάδα.» ανέφερε ο κ. Γιάννης Γκίκας, Regional Manager της Check Point Software Technologies Ltd. για Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία & Βουλγαρία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr