NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Φήμες πως ο επικεφαλής της Amazon ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Τουρκία

Φήμες πως ο επικεφαλής της Amazon ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Τουρκία
30_07_2019 | 13:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Ο Jeff Bezos, ο ιδρυτής της Amazon και ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, φαίνεται να αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες στην τουρκική πόλη του Bodrum.

Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει η τουρκική Hurriyet, σύμφωνα με την οποία ο Bezos έχει αγκυροβολήσει το πολυτελές γιοτ του, μήκους 136 μέτρων, το Flying Fox, που αξίζει 400 εκατομμύρια δολάρια και αποτελεί το 14ο μεγαλύτερο στον κόσμο, έξω από το Bodrum (την πόλη που στην αρχαιότητα ήταν γνωστή ως Αλικαρνασσός).

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν ταξιδεύει πλώς στην περιοχή, αλλά λέγεται ότι αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές, ο Bezos ξεκίνησε μια μακρά περιοδεία στην περιοχή με ελικόπτερο, το οποίο απογειώθηκε από ένα σκάφος του. Το ελικόπτερο πέρασε πάνω από ορισμένα έργα ανάπτυξης ακινήτων, όπως το Four Seasons Resort Bodrum.

Η περιήγησή του στην περιοχή οδήγησε σε φήμες ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας μπορεί να εξετάζει μια επένδυση στην Τουρκία. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ασαφές ποιο έργο ή έργα θα τον ενδιέφεραν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr