NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Έρχεται τον Αύγουστο η πρώτη πιστωτική με την υπογραφή της Apple

Έρχεται τον Αύγουστο η πρώτη πιστωτική με την υπογραφή της Apple

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, ανακοίνωσε ότι η πιστωτική κάρτα που ετοιμάζει η εταιρεία αναμένεται πως θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο.

Η Apple ανακοίνωσε τη νέα της πιστωτική κάρτα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τον περασμένο Μάρτιο, αναφέροντας πως θα αποτελεί ένα «καινοτόμο, νέο είδος πιστωτικής που δημιουργήθηκε από την εταιρεία και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους καταναλωτές να έχουν μια "υγιέστερη" οικονομική ζωή».

Σύμφωνα με τον Cook, μια σειρά εργαζομένων της Apple έχει ήδη προχωρήσει στις σχετικές δοκιμές της κάρτας, με την κυκλοφορία της να αναμένεται για τον Αύγουστο, χωρίς όμως να δίνεται κάποια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η Apple Card, που ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για ακόμη περισσότερες υπηρεσίες μέσω της εφαρμογής Wallet στο μέλλον, θα προσφέρει «την οικεία εμπειρία του Apple Pay και τη δυνατότητα διαχείρισης της κάρτας στο iPhone». Για να την αποκτήσει κάποιος, θα πρέπει να κάνει εγγραφή στην εφαρμογή Wallet, λαμβάνοντας μια ψηφιακή κάρτα που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει οπουδήποτε είναι δεκτό το Apple Pay, «μέσα σε λίγα λεπτά».

Παράλληλα, η Apple θα προσφέρει την κάρτα και σε φυσική έκδοση, για τα σημεία που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία Pay. Σημειώνεται πως αυτή δεν θα διαθέτει αριθμό, κωδικό ασφαλείας, ημερομηνία λήξης ή υπογραφή, κάτι που την κάνει «πιο ασφαλή από οποιαδήποτε άλλη φυσική πιστωτική κάρτα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr