NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνεργασία JPMorgan Chase με την ελληνικών συμφερόντων Persado για το ΑΙ

Συνεργασία JPMorgan Chase με την ελληνικών συμφερόντων Persado για το ΑΙ

Μια νέα συνεργασία με την Persado, την startup με ελληνικές ρίζες και γραφεία στην Αθήνα, ανακοίνωσε η JPMorgan Chase, υιοθετώντας την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στη βελτίωση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της γύρω από υπηρεσίες marketing.

Οι δύο εταιρείες υπέγραψαν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με στόχο την χρήση του λογισμικού της Persado για να γίνουν τα συγκεκριμένα μηνύματα περισσότερο αποτελεσματικά, χωρίς να γίνονται γνωστοί οι όροι της συμφωνίας.

Η JP Morgan Chase θα ξεκινήσει εφαρμόζοντας τις υπηρεσίες της Persado σε ηλεκτρονικά μηνύματα και online διαφημίσεις. Η συμφωνία έρχεται ως αποτέλεσμα σχετικών δοκιμών, που περιλάμβαναν τη χρήση της Persado στις επικοινωνίες της JP Morgan Chase για πιστωτικές κάρτες και υποθήκες.

«Έκαναν μερικές αλλαγές που είχαν νόημα και αναρωτιόμασταν πως ήμασταν τόσο χαζοί που δεν το βρίσκαμε μόνοι μας» δήλωσε η Kristin Lemkau, επικεφαλής μάρκετινγκ της JPMorgan Chase.

Η Persado, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι το εργαλείο της δεν αντικαθιστά την ανθρώπινη κρίση. «Η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει μερικά καθήκοντα, μερικά ασήμαντα καθήκοντα», δήλωσε ο Alex Vratskides, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Persado. «Αυτό είναι κάτι πολύ περίπλοκο και ο άνθρωπος και η μηχανή πρέπει να συνεργαστούν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Wall Street Journal

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr