NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Samsung παρουσιάζει το tablet Samsung Galaxy Tab S6 και το smartwatch Galaxy Watch Active2

Η Samsung παρουσιάζει το tablet Samsung Galaxy Tab S6 και το smartwatch Galaxy Watch Active2

«Η έμπνευση για το Galaxy Tab S6 έρχεται τη στιγμή που οι δημιουργοί και οι επαγγελματίες χρειάζονται μια συσκευή που να μπορεί να συμβαδίζει με την αστείρευτη φαντασία τους, συμπληρώνοντας τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους» δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics.

Με το Galaxy Tab S6 οι χειρόγραφες σημειώσεις στην εφαρμογή Samsung Notes μετατρέπονται σε ψηφιακό κείμενο και αποθηκεύονται σε διάφορους τύπους αρχείων όπως το Microsoft Word, με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν πρόχειρες σημειώσεις ή να σκιτσάρουν, ενώ παράλληλα βλέπουν βίντεο στην ίδια οθόνη, προσαρμόζοντας τη διαφάνεια παραθύρου του Samsung Notes.

Το ανανεωμένο Book Cover Keyboard περιλαμβάνει το νέο πλήκτρο DeX, επιτρέποντας στους χρήστες την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της λειτουργίας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πληκτρολόγιο έχει βελτιστοποιηθεί για ενισχυμένη λειτουργικότητα, με την προσθήκη θήκης για το S Pen, βάση ελεύθερης γωνίας για στήριξη, επιφάνειας αφής και πλήκτρα νέων λειτουργιών.

Επίσης διαθέτει διπλή κάμερα με Ultra Wide φακό, σε συμπαγές λεπτό σώμα 5,7 χιλ., που είναι ελαφρύτερο και ευκολότερο στη μεταφορά. Ενσωματώνει τον Αισθητήρα Δακτυλικού Αποτυπώματος πάνω στην οθόνη του Galaxy Tab S6, ενώ η 10.5’’ Super AMOLED οθόνη του, σε συνδυασμό με τέσσερα ηχεία από την AKG με Dolby Atmos® προσφέρει υψηλή ποιότητα θέασης.

Το Galaxy Tab S6 διατίθεται στις αποχρώσεις Mountain Gray, Cloud Blue και Rose Blush.

Galaxy Watch Active2

Το smartwach Galaxy Watch Active2 είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά Galaxy smartwatch.

«Η αγορά smartwatch αναπτύσσεται ραγδαία και εμείς στη Samsung είμαστε ενθουσιασμένοι που διευρύνουμε συνεχώς την παρουσία μας με νέους τρόπους και όραμα», δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics.

Το Galaxy Watch Active2 διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη – με διάμετρο 44χιλ. και 40χιλ. - και δύο στυλ: από ελαφρύ αλουμίνιο με πρακτικό Φθοροελαστομερές (FKM) λουράκι και από premium ανοξείδωτο ατσάλι με δερμάτινο λουράκι. Τα smartwatches μπορούν να εξατομικευτούν ανάλογα με το προσωπικό στυλ, μέσα από μια σειρά κομψών λουριών και καντράν.

Το Galaxy Watch Active2 χρησιμοποιείται ως οδηγός για τη βελτίωση της ευεξίας, προσφέροντας πρακτικές ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να βελτιώσουν τις καθημερινές συνήθειες διατροφής, άσκησης, ψυχικής υγείας, ύπνου κ.ά.

Όσον αφορά στην άσκηση, το smartwatch μπορεί να παρακολουθήσει χειροκίνητα περισσότερες από 39 λειτουργίες προπόνησης, οι επτά εκ των οποίων ενεργοποιούνται αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών περπατήματος, τρεξίματος, ποδηλασίας, κολύμβησης, κωπηλασίας, εξάσκησης σε ελλειπτικό μηχάνημα και δυναμικών προπονήσεων.

Επιτρέπει, επίσης, την παρακολούθηση των επιπέδων άγχους, σε πραγματικό χρόνο, μέσω του Samsung Health, της διάσημης και δημοφιλούς εφαρμογής υγείας της Samsung . Επιπρόσθετα, παρέχει πρόσβαση σε προγράμματα καθοδηγούμενου διαλογισμού, καθώς ενσωματώνει την κορυφαία εφαρμογή ύπνου και διαλογισμού, Calm, που διατίθεται πλέον στα αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά. Οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι ανάλυσης ύπνου βοηθούν τους χρήστες να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες ύπνου (και στα τέσσερα στάδια ύπνου), συμβάλλοντας στη νυχτερινή αποκατάσταση και την προετοιμασία για την επόμενη μέρα.

Τέλος, το Galaxy Watch Active2 διευκολύνει τους χρήστες να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τη ζωή τους, αλλά και τις υπόλοιπες διαθέσιμες συσκευές τους, ακόμα και εν κινήσει, καθώς η LTE συνδεσιμότητα επιτρέπει την πραγματοποίηση και αποδοχή κλήσεων, κατευθείαν από το ρολόι, ενώ η πρόσβαση, η διάδραση και ο έλεγχος του περιεχομένου στα social media γίνεται απλώς με ένα άγγιγμα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr