NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Tο 7ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» στο Πόρτο Χέλι

Tο 7ο  Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» στο Πόρτο Χέλι
12_08_2019 | 13:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η γνώση και η παράδοση, τα αγνά τοπικά προϊόντα και το μεράκι των ανθρώπων συνδυάζονται στο Πόρτο Χέλι και παρουσιάζονται στο 7ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ».

Από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου 2019, στο Λιμάνι του Πορτοχελίου, το Επιμελητήριο Αργολίδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει για έβδομη χρονιά το φεστιβάλ των εκλεκτών παραδοσιακών προϊόντων της Αργολίδας.

Η διοργάνωση αυτή έχει ως στόχο την υποστήριξη και ενίσχυση των τοπικών οικοτεχνιών και μικρομεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων, που με βάση την ιδιαίτερης ποιότητας Αργολική παραγωγή, δημιουργούν εξαιρετικά και πρωτότυπα προϊόντα.

Μέσω του 7ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» επιδιώκεται η γνωριμία των παραγωγών και των προϊόντων τόσο με τους επισκέπτες της περιοχής όσο και με εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις του νομού και της περιφέρειας, οι οποίοι θα μπορέσουν να εντάξουν τα προϊόντα αυτά στα προσφερόμενα είδη των επιχειρήσεών τους.
Η έκθεση τοπικών προϊόντων που θα λειτουργήσει στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» θα υποδέχεται το κοινό καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Παράλληλα, για την ψυχαγωγία των επισκεπτών θα υπάρξουν μουσικές βραδιές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr