NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Το Facebook άκουγε και μετέγραφε τις συνομιλίες των χρηστών στο Messenger

Το Facebook άκουγε και μετέγραφε τις συνομιλίες των χρηστών στο Messenger

Εργολάβοι της Facebook άκουγαν και μετέγραφαν επιλεγμένες φωνητικές συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν με την πλατφόρμα συνομιλίας του Messenger, όπως υποστήριξε το Bloomberg την Τρίτη. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η εταιρεία ζητούσε από τους εργολάβους να μεταγράφουν τις συζητήσεις, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της τεχνητής νοημοσύνης.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNBC «όπως και η Apple αλλά και η Google», η Facebook έβαλε τέλος στις συγκεκριμένες διαδικασίες πριν από μια εβδομάδα. Σημειώνεται πως και άλλες εταιρείες έχουν κάνει ή κάνουν το ίδιο για να βελτιώσουν τη φωνητική αναγνώριση σε προϊόντα όπως η Alexa, το Google Assistant και το Siri.

Η Apple σταμάτησε πρόσφατα ένα πρόγραμμα που επέτρεπε στους υπαλλήλους της να ακούσουν ένα μικρό ποσοστό των αιτημάτων φωνής στο Siri. Η Google σταμάτησε να κάνει το ίδιο στην Ευρώπη όπου, όπως και στις Η.Π.Α., αποστέλλονται αιτήματα του Google Assistant προς επεξεργασία. Το Amazon κάνει το ίδιο για την Alexa, αλλά πρόσφατα παρουσίασε εργαλεία που επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέξουν να μην αναλύονται οι ερωτήσεις τους από ανθρώπους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr