NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

ΟΑΕΔ: Έρχεται νέο πρόγραμμα προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας

ΟΑΕΔ: Έρχεται νέο πρόγραμμα προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, εξήγγειλε ότι από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα «Προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας». Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα αφορά άνεργους νέους, ηλικίας από 18 έως 29 ετών, που θα καταθέσουν επιχειρηματικές ιδέες και σχέδια.

«Μετά την αξιολόγηση, τα βιώσιμα σχέδια θα ενισχύονται από τον ΟΑΕΔ, για να καταλήξουν στην ίδρυση επιχειρήσεων» επισημαίνει η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, σημειώνοντας ότι, κατά τα πρώτα βήματά τους, οι νέοι επιχειρηματίες θα έχουν δικαίωμα σε δωρεάν υποστήριξη και καθοδήγηση από μέντορες, προκειμένου να εξασφαλίσουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις τις οποίες στήνουν.

Υπενθυμίζεται ότι «τρέχουν» οι αιτήσεις για το πρόγραμμα προώθησης στην αυτoαπασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών.

Το προαναφερθέν πρόγραμμα αποσκοπεί στην προώθηση στην αυτοαπασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών 10.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ. Από τις 10.000 θέσεις, οι 2.000 αφορούν σε ανέργους νέους ηλικίας 18-29 ετών και οι 8.000 σε ανέργους ηλικίας 30-66 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα και ενημέρωση για την συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr