NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ιδρυτής Huawei: Η εταιρεία δίνει «μάχη» και ​«αντιμετωπίζει μια κρίση ζωής ή θανάτου»

Ιδρυτής Huawei: Η εταιρεία δίνει «μάχη» και ​«αντιμετωπίζει μια κρίση ζωής ή θανάτου»

Η Huawei αντιμετωπίζει μια «κρίση ζωής ή θανάτου» εν μέσω συνεχών πιέσεων από την αμερικανική κυβέρνηση, τόνισε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός της εταιρείας σε μήνυμα του προς υπαλλήλους, παρουσιάζοντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο κινεζικός τηλεπικοινωνιακός κολοσσός.

Σε ένα υπόμνημα για τους υπαλλήλους του τμήματος δικτύωσης της Huawei που επικαλείται το CNBC, ο Ren Zhengfei περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση της εταιρείας ως «μάχη»ς της εταιρείας σε μήνυμα του προς υπαλλήλους, παρουσιάζοντας τη στρατηγική που. Ο Ren είναι γνωστός για τη χρήση στρατιωτικής γλώσσας στις επικοινωνίες του με τους υπαλλήλους.

«Τώρα που η εταιρεία βρίσκεται σε κρίση ζωής ή θανάτου, η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να ενθαρρύνουμε το προσωπικό να συνεισφέρει και η δεύτερη να επιλέξουμε και να προωθήσουμε ταλέντα, να προσθέσουμε νέο αίμα στο σύστημα μας», υπογραμμίζοντας ότι θα υπάρξει «νέο αίμα» στην εταιρεία σε τρία με πέντε χρόνια.

Ο προϊστάμενος της Huawei πρότεινε σχέδια για περισσότερη αποτελεσματικότητα στον οργανισμό. Αυτό περιλαμβάνει την απλούστευση της δομής υποβολής εκθέσεων, τη μείωση του πλεονασματικού προσωπικού και τη μετακίνηση των διευθυντικών στελεχών σε άλλες θέσεις.

Κάλεσε επίσης το προσωπικό να διασφαλίσει ότι θα δώσουν προσοχή στην ποιότητα των συμβάσεων που συνάπτουν με τους πελάτες, ώστε να διασφαλίσουν ότι η Huawei θα πληρώνεται εγκαίρως και ότι δεν θα υποστεί ζητήματα ταμειακών ροών.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Huawei θα επιταχύνει επίσης την αγορά σημαντικού εξοπλισμού προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση των πελατών.

Με πληροφορίες από CNBC

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr