NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

«Η ΔΕΘ πρέπει να γίνει ένα road show για τους startuppers Ελλάδας και εξωτερικού»

«Η ΔΕΘ πρέπει να γίνει ένα road show για τους startuppers Ελλάδας και εξωτερικού»

Στο θέμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που ξεκινάει σε τρεις εβδομάδες, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ΔΕΘ, πρέπει να ξαναβρεί το «βηματισμό» της όσον αφορά στο εμπορικό της σκέλος, να είναι ως επί το πλείστον ένα εμπορικό γεγονός και όχι ένα πολιτικό γεγονός, να γίνει ένα Road Show για όλους τους startuppers της Ελλάδας και του εξωτερικού.

«Θα πρέπει δηλαδή κάθε χρόνο το επίκεντρο της συζήτησης να είναι οι startuppers από όλη την Ελλάδα, και από τα Βαλκάνια και από τις γειτονικές χώρες, να προσπαθήσει δηλαδή να γίνει το κέντρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας».

Σε άλλα ζητήματα, ο κ. Δήμας ανέφερε ότι «προσπαθούμε να κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας, για να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και να προχωρήσει το έργο του Ελληνικού, σεβόμενοι πάντα την πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά και το περιβάλλον».

Τέλος, «κεντρικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η δημιουργία ενός φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, απλοποιώντας διαδικασίες. Έχουν γίνει βήματα προόδου σχεδόν από όλες τις Κυβερνήσεις αλλά όταν είσαι σε ένα Παγκόσμιο Περιβάλλον, οφείλεις να προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα και συνθήκες που συνεχώς αλλάζουν».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr