NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Τρία νέα iPhone, καινούργια iPad και MacBook Pro: Όλα όσα ετοιμάζει η Apple

Τρία νέα iPhone, καινούργια iPad και MacBook Pro: Όλα όσα ετοιμάζει η Apple

Τρία νέα μοντέλα iPhone είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Apple μέσα στον επόμενο μήνα, μαζί με μια σειρά νέων εκδόσεων άλλων συσκευών της.

Σύμφωνα με διαρροές, ετοιμάζονται οι διάδοχοι των iPhone XS και iPhone XS Max, καθώς επίσης και μια νέα έκδοση του iPhone XR. Βασικό χαρακτηριστικό των δύο πρώτων θα είναι ένας τρίτος φακός ο οποίος θα μπορεί να απαθανατίσει ultra-wide φωτογραφίες, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεζουμάρουν και να έχουν ακόμη μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Παράλληλα, θα υπάρχουν βελτιωμένες δυνατότητες καταγραφής βίντεο.

Τα ακριβότερα iPhone θα δείχνουν σχεδόν πανομοιότυπα με τα τρέχοντα μοντέλα από την εμπρόσθια όψη και θα διαθέτουν οθόνες ίδιου μεγέθους, αλλά τουλάχιστον μερικά χρώματα στο πίσω μέρος θα έχουν ματ φινίρισμα σε σχέση με την υπάρχουσα γυαλιστερή εμφάνιση. Θα παρέχουν, επίσης, αυξημένα επίπεδα αντοχής αλλά και αντοχής στο νερό.

Κανένα από τα φετινά μοντέλα δεν αναμένεται πως θα διαθέτει δυνατότητες συνδεσιμότητας με δίκτυα πέμπτης γενιάς, κάτι που θα συμβεί με τις συσκευές της επόμενης χρονιάς, οι οποίες θα διαθέτουν και οπίσθιες 3D κάμερες , προσφέροντας ενισχυμένες δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας.

Όσον αφορά στα tablet, αναμένεται μια νέα έκδοση του iPad Pro, τόσο στις 11 όσο και στις 12,9 ίντσες, με ανανεωμένες κάμερες και τεχνικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα, την εμφάνιση της θα κάνει και μια αναβαθμισμένη έκδοση του iPad με οθόνη 10,2 ιντσών.

Σημειώνεται πως η εταιρεία ετοιμάζει - μεταξύ άλλων - και μια νέα έκδοση του MacBook Pro με οθόνη που θα ξεπερνά τις 16 ίντσες. Θα διαθέτει μικρότερα πλαίσια γύρω από αυτήν, οπότε το συνολικό μέγεθος του υπολογιστή αναμένεται να παρομοιάζει με laptop των 15 ιντσών. Σύμφωνα με τις πηγές, αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας από το Cupertino να προσελκύσει και να κερδίσει νέους επαγγελματίες χρήστες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr