NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Deutsche Bank: Αυστηροποιείται το καθεστώς προσλήψεων, εν μέσω αναδιάρθρωσης

Deutsche Bank: Αυστηροποιείται το καθεστώς προσλήψεων, εν μέσω αναδιάρθρωσης

Η Deutsche Bank, εν μέσω μιας σημαντικής αναδιάρθρωσης και μείωσης του προσωπικού, αυστηροποιεί τις διαδικασίες που ακολουθεί, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την πραγματοποίηση νέων προσλήψεων.

Σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα, οποιαδήποτε νέα πρόσληψη θα απαιτεί ρητή έγκριση από τον επικεφαλής της τράπεζας, Christian Sewing, τον αντιπρόεδρο, Karl von Rohr, και τον επικεφαλής οικονομικών James von Moltke.

«Οι προσλήψεις θα περιορίζονται σε θέσεις που θεωρούνται κρίσιμες για την επιτυχία και τη μελλοντική ανάπτυξη της τράπεζας, με μεγαλύτερη έμφαση στην εσωτερική κινητικότητα και τον εντοπισμό των καθηκόντων που μπορούμε να διακόψουμε», ανέφερε το σημείωμα.

Η τελική σφραγίδα της έγκρισης από το τρίο των μελών του διοικητικού συμβουλίου είναι μια μετατόπιση από το παρελθόν όταν οι υφισταμένοι είχαν μεγαλύτερο λόγο για τις προσλήψεις.

Η τράπεζα ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι σχεδιάζει να μειώσει 18.000, ή σχεδόν μία στις πέντε, θέσεις εργασίας, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης ύψους 7,4 δισ. ευρώ. Η νέα πολιτική θα διαρκέσει μέχρι το 2019 και θα επανεξεταστεί στο τέλος του έτους.

Με πληροφορίες από Reuters

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr