NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Revolut ενισχύει την εκτελεστική ομάδα με τρεις «guru του fintech»

Η Revolut ενισχύει την εκτελεστική ομάδα με τρεις «guru του fintech»
22_08_2019 | 16:53 22_08_2019 | 16:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Revolut, η FinTech με έδρα το Λονδίνο, με πάνω από έξι εκατομμύρια πελάτες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, ανακοίνωσε πως συνεχίζει να ενισχύει την ανώτερη εκτελεστική της ομάδα, διορίζοντας Director of Financial Crime Risk, Treasurer & Deputy CFO.

Ο Wolfgang Bardorf, ο οποίος προσχώρησε από την Deutsche Bank, όπου είναι επί του παρόντος Global Head of Liquidity Models and Methodologies, και πρώην εκτελεστικός διευθυντής στο Corporate Treasury της Goldman Sachs, διορίστηκε ως Treasurer.

Ο Stefan Wille, πρώην Senior Vice President of Finance στην N26 τράπεζα και Corporate Finance Manager της Credit Suisse, διορίστηκε Deputy Chief Financial Officer.

Ο Philip Doyle, πρώην Head of Financial Crime της ClearBank και Fraud Prevention Manager στη Visa, έχει διοριστεί ως ο νέος Διευθυντής του Risk Financial Crime Risk. Ο Doyle θα υποστηρίξει την Revolut στην αποστολή της για την οικοδόμηση της πιο ασφαλούς και αξιόπιστης χρηματοπιστωτικής πλατφόρμας στον κόσμο.

Σχολιάζοντας τις προσλήψεις, ο Nik Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut, δήλωσε:

«Φέτος έχουμε κάνει μερικές εξαιρετικές προσλήψεις στην εταιρεία. Καθώς συνεχίζουμε να ενισχύουμε την ομάδα μας, έχουμε προσλάβει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία, παρέχοντας επιχειρηματικές πρακτικές παγκόσμιας κλάσης. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τον Philip, Stefan και Wolfgang στην εκτελεστική ομάδα της Revolut και δεν έχω αμφιβολία ότι οι γνώσεις τους θα είναι ανεκτίμητες όσο μεγαλώνουμε».

Τους τελευταίους μήνες, η Revolut έχει προσλάβει αρκετούς ανώτερους διευθυντές, συμπεριλαμβανομένου του Richard Davies, ο οποίος έχει προηγουμένως αναλάβει διευθυντικους ρολους στις HSBC, Barclays και TSB, ως Chief Operating Officer, καθώς και ο Dave MacLean, πρώην Οικονομικός Διευθυντής της Metro Bank, ως Chief Financial Officer.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr