NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Alba Career Forum: Η εκδήλωση - θεσμός στην ελληνική αγορά επιστρέφει!

Alba Career Forum: Η εκδήλωση - θεσμός στην ελληνική αγορά επιστρέφει!
27_08_2019 | 15:02 27_08_2019 | 15:03
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Από 17 έως 20 Σεπτεμβρίου 2019 και για 27η χρονιά πραγματοποιείται φέτος το Alba Career Forum, που διοργανώνει το Alba Graduate Business School, The American College of Greece στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

Πρόκειται για μία εκδήλωση-θεσμό στην ελληνική αγορά, όπου οι τελειόφοιτοι του Alba έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος 110 απόφοιτοι από 10 Μεταπτυχιακά Προγράμματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικές ευκαιρίες καριέρας.

Οι εταιρείες και οι υπεύθυνοι προσλήψεων που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επισκεφτούν την ειδική σελίδα του Forum να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Οι συνεντεύξεις θα είναι προγραμματισμένες σε ημίωρα, ξεκινώντας στις 10 π.μ. ενώ οι εταιρίες θα έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν ολόκληρη ή μισή μέρα.

Το Αlba Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career and Alumni Office, το οποίο, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προετοιμάζει και υποστηρίζει κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την ομαλή ένταξή του στην αγορά εργασίας.

Κάθε χρόνο περισσότερα από 160 στελέχη μεγάλων εταιρειών καθώς και ταχέως αναπτυσσόμενων startups επισκέπτονται το Alba Career Forum με στόχο να καλύψουν τις τρέχουσες ή μελλοντικές ανάγκες τους για υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό.

Το φετινό Alba Career Forum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των:

Golden Sponsor: Continental,

Sponsors: Φbakery Freshways, Lidl, Mytilineos

Supporters : Deloitte, Mars Hellas

Printing partner: η Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε.

Την εκδήλωση υποστηρίζει το epixeiro.gr σαν χορηγός επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Alba Career and Alumni Office, 210 8964531, στο career@alba.edu.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr