NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

#TheStandOutProject by Ethel Agelatou: Ξεχώρισε στην αγορά εργασίας μέσα από ένα διήμερο workshop

#TheStandOutProject by Ethel Agelatou: Ξεχώρισε στην αγορά εργασίας μέσα από ένα διήμερο workshop

Με το recruitment των υποψηφίων να εξελίσσεται συνεχώς σε ό,τι αφορά τις ψηφιακές τεχνικές και τις απαιτήσεις, ένα βιογραφικό – ακόμα και ένα προσεγμένο – δεν είναι από μόνο του αρκετό για να σε κάνει να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας. Αν θες να φτάσεις με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο τραπέζι της συνέντευξης και να γίνεις ο υποψήφιος-σταρ του μήνα, θα χρειαστεί να «πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου»!

Η Ethel Agelatou, LinkedIn Trainer, Corporate & Employer Branding Coach, με εκτενή εμπειρία στη θέση της Recruiter αλλά και της Career Consultant, μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλα εκείνα τα μυστικά που αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία ενός υποψηφίου για τη θέση και την ομάδα που στοχεύει.

Με την ολοκλήρωση του workshop, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αξιοποιήσουν το LinkedIn ώστε να γίνουν πιο ελκυστικοί ως υποψήφιοι, θα έχουν κατανοήσει τις μεθόδους αξιολόγησης μιας αίτησης πρόσληψης και φυσικά, θα γνωρίζουν όλα τα DOs & DONTs του #JobSearching.

Το διήμερο σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αναδείξει την επαγγελματική του πορεία, από ενεργητικούς και παθητικούς αναζητούντες εργασία έως Start-Uppers και νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν το Personal Brand τους.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου (απαραίτητη συμμετοχή και στις 2 ημέρες), στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Νέα Γνώση» (Κασομούλη 108, Αθήνα, πλησίον μετρό Αγίου Ιωάννη).

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr