NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εναρκτήρια εκδήλωση για την Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Εναρκτήρια εκδήλωση για την Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
29_08_2019 | 13:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και η Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΑΒΙ) διοργανώνουν εναρκτήρια εκδήλωση για την Ελληνική Ακαδημία Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 στο BALLROOM ΙΙΙ του ξενοδοχείου King George στο Σύνταγμα.

Η Ακαδημία, η οποία ιδρύθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα αριθ. 31/2019 (ΦΕΚ 56/Α/5-04-2019), αναμένεται να συμβάλλει, σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία, στην εκπαίδευση και κατάρτιση των επαγγελματιών σε πρακτικά και θεωρητικά θέματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησία, υπό την ευθύνη του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

Η εκδήλωση με θέμα την έναρξη λειτουργίας της Ελληνικής Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας συνιστά μια ιδιαιτέρως σημαντική και διεθνούς εμβέλειας εκδήλωση. Σ' αυτή θα συμμετάσχουν σε υψηλό επίπεδο εκπρόσωποι διαφόρων ευρωπαϊκών κρατών και Οργανισμών, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (EPO), ο κ. Antonio Campinos, η Γενική Διευθύντρια της Ακαδημίας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (ΕUIPO), o Γενικός Διευθυντής συνεργασίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO), ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (EPO). Επίσης σε ανώτατο επίπεδο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι οκτώ αντιπροσωπιών εθνικών γραφείων βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

H εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες των θετικών επιστημών, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, νομικούς, εκπροσώπους γραφείων μεταφοράς τεχνολογίας, δικαστικούς και δημόσιους λειτουργούς.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται εγγραφή από εδώ.

 Οβι Πρόγραμμα (133.67 KB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr