NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Πλακιωτάκης: Η επένδυση στον ΟΛΠ αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα για τη χώρα

Πλακιωτάκης: Η επένδυση στον ΟΛΠ αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα για τη χώρα

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την κατάθεση του νέου βελτιωμένου master plan της ΟΛΠ Α.Ε. εξέφρασε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ι. Πλακιωτάκης.

Όπως δήλωσε «η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου, αφού εξετασθεί από την αρμόδια Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ), συνεπάγεται εντυπωσιακά οφέλη για το λιμάνι του Πειραιά, αφού θα υλοποιηθούν σημαντικά έργα ύψους 800 εκατομμυρίων ευρώ, έργα που αλλάζουν άρδην την δυναμική του.

Όπως είχα επισημάνει μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε στα μέσα Ιουλίου, η επένδυση αυτή αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα για την χώρα.

Και αυτό γιατί στέλνει ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ξένους επενδυτές, τόσο στην Κίνα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, ότι η κυβέρνηση μας είναι αποφασισμένη, στο πλαίσιο της νομιμότητας πάντα, να προχωρήσει με γρήγορο ρυθμό σε όλες εκείνες τις δομικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να βρουν πρόσφορο έδαφος όλα εκείνα τα επενδυτικά προγράμματα που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα της εθνικής μας οικονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ωφελώντας όχι μόνο τους επενδυτές, αλλά και τον Ελληνικό λαό.».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr