NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Θέμης Σαρανταένας: «Personal Branding για νέους Επαγγελματίες» στην 84η ΔΕΘ

Θέμης Σαρανταένας: «Personal Branding για νέους Επαγγελματίες» στην 84η ΔΕΘ
03_09_2019 | 13:28 03_09_2019 | 13:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στο πλαίσιο των δράσεων για τη συμπλήρωση 5 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του ReGeneration στην ελληνική κοινωνία και τους νέους της, το πρόγραμμα συμμετέχει για πρώτη φορά στη 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με θεματικό περίπτερο, αλλά και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που θα φιλοξενήσει πολυθεματικές ομιλίες και workshops για την καινοτομία, την τεχνολογία και τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα παρουσιάσει την Τετάρτη 11/9 στις 18.30 την ομιλία: «Personal Branding για νέους Επαγγελματίες. Μυστικά επιτυχίας για να κερδίσεις πελάτες, να προσελκύσεις εργοδότες και να κινητοποιήσεις συνεργάτες!» στο REGENERATION CORNER DIGITAL GREECE PAVILION.

Η ομιλία αυτή παρουσιάστηκε με επιτυχία και στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2019, στην Αθήνα.

Μέσα από το workshop αυτό θα αναλυθούν τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται ο νέος επιχειρηματίας για να δημιουργήσει την επαγγελματική εικόνα που θα του ανοίξει τις πόρτες της επιτυχίας.

Η σωστή επαγγελματική εικόνα δημιουργεί συμπάθεια, συγχωρεί λάθη, δημιουργεί πιστότητα, αυξάνει το κύρος και ενισχύει την εμπιστοσύνη τρίτων προς εμάς. Θα γνωρίσουμε πώς να θέσουμε στόχους, θα ορίσουμε το Attention Economy, θα μιλήσουμε για το Personal Elevator Pitch, θα παρουσιάσουμε 2 τεχνικές για να χτίζουμε rapport ευκολότερα με τους συνομιλητές μας (λεκτικά και μη λεκτικά) και τέλος θα παρουσιάσουμε 2 τεχνικές self-marketing.

Απευθύνεται σε: Startuppers, επιχειρηματίες (νέους και μη), όσους ασκούν / θα ασκήσουν ελεύθερο επάγγελμα και σε όσους αναζητούν εργασία.

Είσοδος στην ομιλία: Ελεύθερη με προεγγραφή.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ομιλητής:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ σε μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancοme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl’s. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα, εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών ∆εξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation).

Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται εδώ και 4 τηλεοπτικές σεζόν στο Attica TV / SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr