NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Google θα παρουσιάσει νέο εργαλείο για τις τοπικές επιχειρήσεις στη ΔΕΘ

Η Google θα παρουσιάσει νέο εργαλείο για τις τοπικές επιχειρήσεις στη ΔΕΘ
04_09_2019 | 12:58 04_09_2019 | 20:19
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, η Google θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα ‘Ψηφιακές δεξιότητες & εργαλεία για την ανάπτυξη του τουρισμού και των εξαγωγών’ στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, αίθουσα Olympias. Η εκδήλωση, διοργανώνεται στο πλαίσιο των Talks & Events του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019.

Σύντομες εισηγήσεις και χαιρετισμούς θα απευθύνουν κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρος Θάνος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing Θεσσαλονίκης, κ. Παρασκευή Πατουλίδου καθώς και η Διευθύντρια Marketing της Google για Ελλάδα, Ρουμανία και Ουκρανία, κ. Μαρία Φουντά.

Στη Συνέντευξη Τύπου που θα προηγηθεί της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από την πρόσφατη ολοκλήρωση του προγράμματος Grow Greek Tourism Online στη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που στόχο έχει την εκπαίδευση μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων σε ψηφιακές δεξιότητες. Παράλληλα, θα ανακοινωθεί επίσημα ένα νέο, δωρεάν εργαλείο της Google, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες στο εξωτερικό και να αναπτυχθούν διεθνώς.

Μετά τη Συνέντευξη Τύπου, από τις 16.00 έως τις 20.00, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση του νέου εργαλείου για τις τοπικές επιχειρήσεις με demos και case studies. Ακόμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν με στελέχη της Google για το πως μπορούν οι ψηφιακές δεξιότητες και γενικότερα η τεχνολογία, να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν νέα κοινά για να εφαρμόσουν μία στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και όσες επιχειρήσεις και επαγγελματίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

H εκδήλωση της Google τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Εθνικής Συμμαχίας για Ψηφιακές Δεξιότητες & την Απασχόληση, ενώ υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr