NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Apple: Τα κρυπτονομίσματα έχουν σπουδαίες δυνατότητες αλλά δεν μας απασχολούν σήμερα

Apple: Τα κρυπτονομίσματα έχουν σπουδαίες δυνατότητες αλλά δεν μας απασχολούν σήμερα
05_09_2019 | 16:23 05_09_2019 | 16:25
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

H Αpple μπήκε στο χώρο των πληρωμών μέσω τηλεφώνου, με την κυκλοφορία του Apple Pay για το iPhone το 2014, και συνέχισε με την ίδια δυναμική, ανακοινώνοντας την έναρξη του Apple Card σε συνεργασία με την Goldman Sachs.

Για τις ψηφιακές πληρωμές, η Jennifer Bailey, αντιπρόεδρος της Apple Pay, δήλωσε πως η εταιρία παρακολουθεί στενά τα κρυπτονομίσματα, αλλά το κοινό δεν θα πρέπει να αναμένει κάποια κίνηση άμεσα. «Πιστεύουμε ότι είναι ενδιαφέροντα και με σπουδαίες δυνατότητες, αλλά την στιγμή αυτή ασχολούμαστε με το τι χρησιμοποιούν οι καταναλωτές σήμερα.»

Τα σχόλια της κ. Bailey σηματοδοτούν την πρώτη φορά που η Apple επισήμως δηλώνει πως παρακολουθεί τις εξελίξεις πίσω από το bitcoin, το ethereum και άλλα αποκεντρωμένα νομίσματα. Υπενθυμίζεται πως η Apple δεν επιτρέπει την λειτουργία κρυπτονομισμάτων στο App Store, αν και συναλλαγές όπως το Coinbase εξαιρούνται. Ομοίως, η Apple Card δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Σε ερώτηση για το τι είδους εφαρμογές θα απασχολήσουν την Apple στο μέλλον, η Jennifer Bailey έκανε μια νύξη προς τα κρυπτονομίσματα ως εναλλακτικές των πιστωτικών καρτών για τις μικρές επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες CNBC

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr