NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Timberland: Την φύτευση 50 εκατομμυρίων δένδρων ανέλαβε η εταιρεία

Timberland: Την φύτευση 50 εκατομμυρίων δένδρων ανέλαβε η εταιρεία
06_09_2019 | 13:15 06_09_2019 | 13:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Απάντηση στις ολοένα και αυξανόμενες φωνές για τη στάση των μεγάλων brand απέναντι στην κλιματική αλλαγή, συνιστά η κίνηση της αμερικανικής εταιρείας ρουχισμού.

Η Timberland δεσμεύτηκε να φυτεύσει 50 εκατομμύρια δένδρα μέχρι το 2025, σε μια προσπάθεια να διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τον διευθυντή marketing της εταιρείας, Giorgio D’ Aprile, το εγχείρημα δεν συνιστά μια απλή δενδροφύτευση.

Σε δήλωση του στο Marketing Week, ο D’ Aprile επισημαίνει πως η Timberland χρησιμοποιεί το παραπάνω πρότζεκτ συνδυαστικά με την καμπάνια «Nature Needs Heroes» ως ευκαιρία για να μιλήσει σχετικά με την μακροπρόθεσμη βιώσιμη στρατηγική της εταιρίας, η οποία και ευελπιστεί να ενισχύσει την θετική εικόνα του brand στο ευρύ κοινό.

Η δενδροφύτευση παραμένει μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Έρευνα του Ελβετικού Πανεπιστημίου ΕΤΗ στη Ζυρίχη υποστηρίζει πως ένα παγκοσμίου εμβέλειας πρόγραμμα δενδροφύτευσης είναι ικανό να απομακρύνει τα 2/3 των παγκόσμιων εκπομπών αερίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr