NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Σταϊκούρας: «Υπάρχει συγκροτημένο και κοστολογημένο σχέδιο για τη Βόρεια Ελλάδα»

Σταϊκούρας: «Υπάρχει συγκροτημένο και κοστολογημένο σχέδιο για τη Βόρεια Ελλάδα»

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας πραγματοποίησε σήμερα διαδοχικές επισκέψεις σε παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, συναντήθηκε με τα Προεδρεία των παρακάτω φορέων:

  • Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
  • Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
  • Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
  • Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
  • Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος.
  • Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Τον Υπουργό Οικονομικών συνόδευαν, ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, o Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, κ. Γεώργιος Ζαββός, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Eιδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων, ο Υπουργός Οικονομικών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση και το Οικονομικό Επιτελείο διατηρούμε ενεργούς διαύλους επικοινωνίας με την παραγωγική Ελλάδα. Συζητούμε με τους φορείς της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Μακεδονίας και αφουγκραζόμαστε τον παλμό της πραγματικής οικονομίας. Στην πορεία ανάταξης που έχουμε σχεδιάσει για την οικονομία, οι παραγωγικοί φορείς συμβάλλουν θετικά με την ανάδειξη επίκαιρων θεμάτων και την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων. Έχουμε οραματικό, συγκροτημένο και κοστολογημένο σχέδιο που θα τροφοδοτήσει με οικονομικό, παραγωγικό και κοινωνικό «οξυγόνο» τη Βόρεια Ελλάδα. Στόχος μας είναι να δώσουμε πνοή, παραγωγική βάση και προοπτική σε κάθε νομό. Στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα. Προωθούμε την ισχυρή, καινοτόμο και εξωστρεφή οικονομία και την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη για όλους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr