NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Excelon Exchange: Ντεμπούτο στην 84η ΔΕΘ

Excelon Exchange: Ντεμπούτο στην 84η ΔΕΘ

Το ντεμπούτο της στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έκανε η start-up χρηματοοικονομικής τεχνολογίας EXCELON. Στην ΔΕΘ όπου βρίσκεται για πρώτη φορά η EXCELON προωθεί τη δική της υπηρεσία ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων (crypto exchange) όπως επίσης και την ενσωμάτωση λειτουργιών crypto wallet στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της.

Η EXCELON ξεκίνησε την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού πορτοφολιού, IBAΝ και Mastercard στις αρχές Μαίου 2019 και ήδη αριθμεί περισσότερους από 3.000 χρήστες από την Ευρωπαϊκή Ένωση που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της για τις καθημερινές συναλλαγές τους.

Η EXCELON διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές και προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες μέσω των λειτουργιών Crypto Wallet και Exchange. Μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται υπηρεσίες όπως:

- Καταθέσεις και αναλήψεις κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο.

- Εισπράξεις και πληρωμές κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο.

- Αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων με Ευρώ ή άλλων νομισμάτων.

- Αποθήκευση κρυπτονομισμάτων με ασφάλεια στο πορτοφόλι.

- Άμεση φόρτωση της Excelon Mastercard και Excelon E-Money wallet με χρήματα από την πώληση κρυπτονομισμάτων σε εικοσιτετράωρη βάση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να «ξοδεύουν» τα Cryptos τους σε πραγματικό χρόνο σε καθημερινές συναλλαγές για αγορές στο Internet, POS, αναλήψεις χρημάτων από ATM και τραπεζικά εμβάσματα σε όλο τον κόσμο.

"H EXCELON καθημερινά πετυχαίνει τους στόχους της και τοποθετείται ανάμεσα στις Fintech εταιρείες που οραματίζονται τη νέα εποχή του ψηφιακού χρήματος"

"H EXCELON καθημερινά πετυχαίνει τους στόχους της και τοποθετείται ανάμεσα στις Fintech εταιρείες που οραματίζονται τη νέα εποχή του ψηφιακού χρήματος" δηλώνει ο Co-Founder της EXCELON, Νικόλας Σκαρλάτος, προσθέτοντας ''H υπηρεσία μας, Crypto Exchange και Wallet, θα είναι εμπορικά διαθέσιμη πριν το τέλος Σεπτεμβρίου, καθιστώντας μας μία από τις λίγες εταιρίες παγκοσμίως που επιτυγχάνουν την ενοποίηση του ηλεκτρονικού χρήματος με τα Cryptos”.

Για όσους ενδιάφερονται να έρθουν σε επαφή με τη νέα καινοτόμο start-up, αυτή βρίσκεται στο περίπτερο 12 του Digital Greece.



... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr