NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Τριετές επενδυτικό πλάνο από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Τριετές επενδυτικό πλάνο από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία
09_09_2019 | 14:17 09_09_2019 | 14:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τον ενισχυμένο ρόλο του Υπουργείου Εξωτερικών παρουσίασε ο Υφυπουργός, κύριος Κώστας Φραγκογιάννης σε συζήτηση πάνελ που πραγματοποιήθηκε στο 4ο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας, κατά την πρώτη ημέρα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης,

Όντας ο πλέον αρμόδιος για ζητήματα οικονομικής διπλωματίας, ο κ. Φραγκογιάννης ανέδειξε το νέο θεσμικό ρόλο του Υπουργείου, στην αρμοδιότητα του οποίου έχει περιέλθει πλέον και ο οργανισμός «Enterprise Greece», ενώ υπογράμμισε ότι η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων μπορεί να επιτευχθεί και μέσα από συμπράξεις και συνεργασίες τις οποίες η Πολιτεία οφείλει να ενισχύσει.

Ο έτερος συμμετέχων στο πάνελ, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κύριος Αλέξανδρος Δανιηλίδης, χρησιμοποίησε το παράδειγμα του μηλίτη για να δείξει ότι η απελευθέρωση του ρυθμιστικού πλαισίου μπορεί να ανοίξει νέες αγορές για την ελληνική αγροτική παραγωγή. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, η απελευθέρωση της παρασκευής Μηλίτη από τα ελληνικά ζυθοποιία οδήγησε σε αύξηση της παραγωγής του χυμού μήλου που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του ποτού, ο οποίος πλέον εξάγεται.

Επιπλέον, ο επικεφαλής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας προανήγγειλε νέο τριετές επενδυτικό πλάνο το οποίο θα επικεντρωθεί στην ενεργειακή αναβάθμιση των παραγωγικών εγκαταστάσεων της εταιρείας και θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr