NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΔΕΘ: Σημαντικά αυξημένη κίνηση σε σχέση με την περσινή χρονιά

ΔΕΘ: Σημαντικά αυξημένη κίνηση σε σχέση με την περσινή χρονιά

Δυναμικό αποδείχθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο της 84ης ΔΕΘ, με την προσέλευση του κόσμου να είναι αυξημένη κατά 10% έναντι του αντίστοιχου διαστήματος της περσινής διοργάνωσης.

Σήμερα, η 84η ΔΕΘ βρίσκεται στους ρυθμούς της Ινδίας, που είναι η Τιμώμενη Χώρα της διοργάνωσης. Μεταξύ άλλων, στις 16:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Γερμανός» (Αίθ. Α) ξεκινά το 2ο Οικονομικό Forum του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με πρώτη μια εκδήλωση για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τους μικρομεσαίους, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Αδ. Γεωργιάδη. Στις 17:00, στο περίπτερο 13, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ ΕΥΣΣΑ διοργανώνει εκδήλωση σχετικά με τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης. Στις 19:00 η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας πραγματοποιεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» (Αίθ. Φίλιππος) εκδήλωση για τη λιανική αγορά ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου και τους καταναλωτές.

Στις 20:00 ο υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα εγκαινιάσει το περίπτερο του υπουργείου, στο Περίπτερο 15. Επίσης συνεχίζεται και σήμερα μέχρις τις 17:30 το 4 ο Global Agripreneurs Summit, στο περίπτερο 6.

Στην 84η ΔΕΘ οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με την τέχνη μέσω της Cheapart, που φιλοξενεί και την έκθεση 25/25 Artists and Designers in dialogue, αλλά και να γνωρίσουν την επιχειρηματική Ελλάδα μέσω της συμμετοχής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στα περίπτερα 2 και 3.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στο thessalonikifair.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr