NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Οι υπηρεσίες της Stripe είναι πλέον διαθέσιμες και στην Ελλάδα

Οι υπηρεσίες της Stripe είναι πλέον διαθέσιμες και στην Ελλάδα

Η Stripe ανακοίνωσε και επίσημα τη διάθεση των υπηρεσιών της στην Εσθονία, την Ελλάδα, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία, «βοηθώντας τις επιχειρήσεις του Διαδικτύου στις χώρες αυτές να ξεκινήσουν, να αναπτυχθούν και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους παγκοσμίως και να δεχθούν χρήματα από οπουδήποτε στον κόσμο».

«Η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη έχει πολλά επιχειρηματικά και τεχνολογικά ταλέντα και πιστεύουμε ότι ακόμη περισσότερες από τις εταιρείες της θα μπορούσαν να επεκταθούν σε παγκόσμιο επίπεδο» δήλωσε ο Felix Huber, επικεφαλής της εταιρείας για τις περιοχές Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. «Το Stripe στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες εταιρείες από αυτή την περιοχή να εξάγουν τη δημιουργικότητα και τη φιλοδοξία τους στον υπόλοιπο κόσμο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Από σήμερα, οι επιχειρήσεις σε αυτές τις χώρες μπορούν να αρχίσουν να δέχονται πληρωμές σε πάνω από 130 νομίσματα σε μόλις 10 λεπτά. Η Stripe τους παρέχει πρόσβαση στα παγκόσμια εμβάσματα πληρωμών και το δίκτυο διαθεσίμων της Stripe. Εκτός από την αποδοχή των πληρωμών, οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Stripe για τη διαχείριση λογαριασμών, την τιμολόγηση, την πληρωμή σε τρίτους και τη βελτιστοποίηση για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, όλα από έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου. Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε κινητά πορτοφόλια όπως το Apple Pay και το Google Pay.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr