NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέες προοπτικές για τις επιχειρήσεις της ελληνικής περιφέρειας στην αγορά της Ινδίας

Νέες προοπτικές για τις επιχειρήσεις της ελληνικής περιφέρειας στην αγορά της Ινδίας

Νέες προοπτικές συνεργασίας για τις επιχειρήσεις της ελληνικής περιφέρειας με την τεράστια αγορά της Ινδίας έρχονται στο προσκήνιο μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και της Συνομοσπονδίας Ινδικών Βιομηχανιών (CII).

Το μνημόνιο υπεγράφη από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) κ. Αθανάσιο Σαββάκη και τον. Dinesh Ramachandran, πρόεδρο του CII Institute of Logistics Advisory Council παρουσία του υπουργού Εσωτερικών για θέματα Εμπορίου και Βιομηχανίας, H.E. Mr. Hardeep Singh Puri.

Παράλληλα, η CII με επίσημη πρόσκληση, καλεί το ΣΒΕ να συμμετάσχει στο επενδυτικό φόρουμ που η ίδια διοργανώνει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020 και μάλιστα ως επικεφαλής της επιχειρηματικής αποστολής.

Η Συνομοσπονδία Ινδικών Βιομηχανιών (CII) είναι ο σπουδαιότερος φορέας επιχειρηματικής υποστήριξης των επιχειρήσεων στην Ινδία. Ιδρύθηκε το 1895 και αριθμεί περισσότερες από 9.000 επιχειρήσεις - μέλη. Μέλη της συνομοσπονδίας είναι 276 εργοδοτικές οργανώσεις που έχουν είτε περιφερειακή εμβέλεια είτε κλαδική εκπροσώπηση. Έτσι το CII αποτελεί εκπρόσωπο περισσότερων από 300.000 ινδικών επιχειρήσεων, αριθμός που τονίζει τη σημασία και τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων, με έδρα την περιφέρεια, με αντίστοιχες ινδικές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr