NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Eurobank Factors: Διατηρεί την πρώτη θέση στην αγορά Factoring

Eurobank Factors: Διατηρεί την πρώτη θέση στην αγορά Factoring
10_09_2019 | 13:59 10_09_2019 | 15:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά για 11η διαδοχική χρονιά, διατήρησε -με μερίδιο 32,8%- η Eurobank Factors το 2018, με βάση τα στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Factoring, καταγράφοντας νέα αύξηση κύκλου εργασιών με τις εκχωρημένες εμπορικές απαιτήσεις να διαμορφώνονται στα 4,80 δισ. ευρώ έναντι 4,49 δισ. ευρώ το 2017.

Τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 21,2 εκατ. ευρώ ενώ, ακόμα μια φορά, το ποσοστό επισφαλειών του χαρτοφυλακίου της διατηρήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών χρηματοδότησης εφοδιαστικής αλυσίδας (reverse factoring) στην Ελλάδα, με άνω των 1.000 συμμετεχόντων προμηθευτών στα διάφορα προγράμματά της.

Με γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες και την επέκταση των εργασιών της στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η Eurobank Factors συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση των λειτουργιών της και σε νέες τεχνολογίες ενώ δίνει προτεραιότητα στην υποστήριξη της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, αποσπώντας, συστηματικά και σημαντικές διακρίσεις από φορείς παγκόσμιας εμβέλειας για τις υπηρεσίες που παρέχει στο διεθνές factoring. Η εταιρεία έχει αποσπάσει δύο φορές την πρώτη και μια φορά την τρίτη θέση, στο πλαίσιο των βραβεύσεων από το Διεθνή Οργανισμό FCI (Factors Chain International), του οποίου είναι μέλος και είναι σταθερά, την τελευταία δεκαετία, στις πρώτες 10 θέσεις (μεταξύ των 400 και πλέον μελών της Ένωσης σε 90 χώρες), επιβεβαιώνοντας την ανταγωνιστική θέση της εταιρείας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διασυνοριακού factoring.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr