NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Enterprise Greece: Για δεύτερη φορά εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση Αιγύπτου

Enterprise Greece: Για δεύτερη φορά εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση Αιγύπτου
11_09_2019 | 16:01 11_09_2019 | 17:45
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Επιχειρηματικά Νέα

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών σε νέες και αναδυόμενες αγορές, διοργάνωσε με επιτυχία για δεύτερη φορά την επίσημη συμμετοχή της Ελλάδας στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2019»

Στην έκθεση συμμετείχαν δέκα (10) Ελληνικές εταιρίες (οκτώ (8) από την Ελλάδα και δύο (2) μέσω των αντιπροσώπων τους στην Αίγυπτο) του κλάδου των πυρίμαχων υλικών, μονωτικών υλικών και χρωμάτων, πλαστικών και μεταλλικών υλικών άρδευσης, συστημάτων διαχείρισης υδάτων, ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου, μεταλλικών κατασκευών κ.α.

Ο οργανισμός Enterprise Greece σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία «DMG events» είχε εξασφαλίσει προνομιακές θέσεις για τα περίπτερα της ελληνικής αποστολής. Επιπλέον, η Ελλάδα ήταν τιμώμενη χώρα και αναφερόταν ως «Country Partner» από τους διοργανωτές, αντανακλώντας το υψηλό επίπεδο επιχειρηματικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Το ελληνικό περίπτερο επισκέφτηκαν εκπρόσωποι μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται τόσο στην Αίγυπτο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, καθώς και κατασκευαστικές και μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες.

Παράλληλα φέτος, όπως και πέρυσι, σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης, 60 στοχευμένες συναντήσεις εκπροσώπων των ελληνικών εταιρειών με εκπροσώπους 18 Αιγυπτιακών ομίλων.

Ο Υπουργός Οικιστικής Ανάπτυξης, κ. El Gazzar, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αιγύπτιο Πρωθυπουργό και παρευρέθηκε στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, επισκέφθηκε τα ελληνικά περίπτερα. Εκεί τον υποδέχθηκε και τον σύστησε στους Έλληνες επιχειρηματίες, ο Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο, κος Παντελής Γκάσιος.

Ο Υπουργός εξέφρασε κολακευτικά σχόλια για την ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής βιομηχανίας υλικών δομικών χρήσεων και τις προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας των εταιρειών των δύο χωρών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr