NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Φροντιστηριακό πρόγραμμα για πιστοποιητικό επαγγελμ. γνώσεων επενδυτικών προϊόντων ασφάλισης

Φροντιστηριακό πρόγραμμα για πιστοποιητικό επαγγελμ. γνώσεων επενδυτικών προϊόντων ασφάλισης

Οι εξετάσεις πιστοποίησης Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 153/2/8.1.2019 θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων επενδυτικών προϊόντων που βασίζονται σε ασφάλιση, μπορούν να βρουν την ύλη των εξετάσεων και τις ενδεικτικές λύσεις στο site του ΕΙΑΣ [eias.gr] ή στο site της Τράπεζας της Ελλάδος [bankofgreece.gr], καθώς και ό,τι αφορά στις οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής και το τέλος των εξετάσεων, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση

Το ΕΙΑΣ για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση, διάρκειας 18 εκπαιδευτικών ωρών, στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού του κέντρου (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος), στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019: 13:00 – 18:00
  • Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019: 13:00 – 18:00
  • Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019: 13:00 – 17:00 (επανάληψη & test προσομοίωσης)

Τα θέματα διδασκαλίας για το Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση θα καλύψει κος Κώστας Παπαϊωάννου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, με υψηλή εξειδίκευση στους τομείς Χρηματοοικονομικών Προϊόντων, Υπηρεσιών και Financial Planning. Ο κος Παπαϊωάννου έχει σπουδές Οικονομικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, ενώ διαθέτει πολυετή και πολυσχιδή εργασιακή εμπειρία, ως διευθυντικό στέλεχος ασφαλιστικών επιχειρήσεων και τραπεζών της ελληνικής αγοράς, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού. Είναι τακτικός Εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και άλλων εκπαιδευτικών φορέων, ενώ άρθρα του φιλοξενούνται σε κλαδικά περιοδικά και ιστοτόπους ασφαλιστικού ενδιαφέροντος.

Το φροντιστηριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδόσεις της ύλης που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι (οι συμμετέχοντες στο Φροντιστηριακό Πρόγραμμα θα λάβουν πλήρες σετ ηλεκτρονικών σημειώσεων καθώς και την εξεταστέα ύλη που δημοσίευσε η ΤτΕ, στο προσωπικό ή εργασιακό τους e-mail).

Ενημερωτικά σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν επί 60 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, προερχομένων από τη συνολική βάση ερωτήσεων της Τράπεζας της Ελλάδος (626 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής) και, προκειμένου να επιτύχουν χρειάζεται να απαντήσουν σωστά τουλάχιστον σε 54 από αυτές (ελάχιστο ποσοστό σωστών απαντήσεων 90%). Εξαιρετικά διευκολυντική προϋπόθεση αποδοτικής παρακολούθησης του φροντιστηριακού προγράμματος είναι οι υποψήφιοι να έχουν προηγουμένως διατρέξει και μελετήσει τη βάση των ερωτήσεων της τράπεζας ώστε να έχουν καταγράψει πιθανές απορίες τους.

Το σεμινάριο μπορεί να διεξαχθεί και σε ενδοεπιχειρησιακό περιβάλλον ενδιαφερομένων Εταιρειών, αρκεί ο αριθμός των συμμετοχών να το επιτρέπει.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019. Για συμπληρωματικές πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΕΙΑΣ (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr