NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το Labyrinth of Senses στο «Connected We Stand» με ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού

Το Labyrinth of Senses στο «Connected We Stand» με ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού
16_09_2019 | 10:31
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Labyrinth of Senses, το ConnectyourCity και το Youthmakers Hub, στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ Connected We Stand στην Πλατεία Συντάγματος συνδιοργανώνουν ένα απόγευμα με πολύ παιχνίδι και προκλήσεις, την Παρασκευή 20.9, 17.00-20.00, στο inCLUEsion HUNT.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, τo Connected We Stand, διοργανώνει τριήμερο Φεστιβάλ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Δήμου Αθηναίων και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης από την Πέμπτη 19 έως και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος και στην Αίθουσα Μετρό του Συντάγματος, από τις 11:00 έως τις 23:00, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, αλλά και την οικονομική ενίσχυση 30.000 θυμάτων πολέμου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη τους μέσω ειδών ρουχισμού και σχολικών ειδών.

Η ομάδα του Labyrinth of Senses σας καλεί να διασχίσετε έναν μοναδικό «Λαβύρινθο» και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ Connected We Stand Festival, χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις σας!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr