NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Ανάπτυξη B2B Πωλήσεων στο LinkedIn μέσω χρήσης εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης

Ανάπτυξη B2B Πωλήσεων στο LinkedIn μέσω χρήσης εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης
Sponsored by:
Ανάπτυξη B2B Πωλήσεων στο LinkedIn μέσω χρήσης εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης

Σκοπός του on line σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση στελεχών πωλήσεων στη χρήση του LinkedIn. Το σεμινάριο αφορά στην προσέγγιση νέων πελατών και την ανάπτυξη νέων δικτύων πελατών σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε το σεμινάριο εδώ.

Με πρακτικά παραδείγματα και παρουσίαση των δυνατοτήτων που προσφέρει αυτό το Social Media κανάλι. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ενισχύσουν την επαγγελματική τους δυναμική και να προσεγγίσουν τον ιδανικό πελάτη.

ΟΦΕΛΗ

Το LinkedIn αποτελεί το δημοφιλέστερο επαγγελματικό δίκτυο και μπορεί να αξιοποιηθεί σαν εργαλείο ανάπτυξης B2B πωλήσεων. Προσφέρει τη δυνατότητα προσέγγισης στελεχών επιχειρήσεων τα οποία αποφασίζουν για την αγορά B2B υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις τους. Έτσι μέσα από το σεμινάριο αυτό, τα στελέχη πωλήσεων θα εκπαιδευτούν στην ανάπτυξη της σωστής μεθοδολογίας προσέγγισης των κατάλληλων αγοραστών. Επίσης θα εκπαιδευτούν και στη χρήση όλων των εργαλείων που προσφέρει το LinkedIn. Σαν αποτέλεσμα, θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους στην προσέγγιση ποιοτικών πελατών σε επίπεδο B2B.

Sales-Team-B2B-GROWTH-PRO.jpg?mtime=20190917114700#asset:141589


ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ON LINE Σεμιναρίου

  1. Δημιουργώντας ένα κατάλληλο για ανάπτυξη πωλήσεων προφίλ. Χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη δημιουργία/διαμόρφωση του προφίλ σας στο LinkedIn με επικέντρωση στην ανάπτυξη πωλήσεων.
  2. Εκπροσωπώντας την εταιρία. Η εικόνα της εταιρίας σας φιλτράρεται μέσα από εσάς. Τρόποι αξιοποίησης της σελίδας της εταιρείας σας στο LinkedIn και γιατί αυτό επηρεάζει τους αγοραστές.
  3. Κατηγοριοποίηση των ιδανικών πελατών. Ποιοι είναι οι πελάτες μας και ποια τα στελέχη που θα αποφασίσουν για την αγορά της υπηρεσίας σας;
  4. Δημιουργία των κατάλληλων σεναρίων επικοινωνίας με νέους πελάτες. Πως μπορούμε να προσεγγίσουμε τους νέους πελάτες μέσω του LinkedIn; Σύνταξη σεναρίου επικοινωνίας για ανάπτυξη δικτύου.
  5. Ανάλυση όλων των λύσεων ανάπτυξης πωλήσεων που προσφέρει το LinkedIn. Ανάπτυξη Δικτύου, Αποστολή μηνυμάτων, Δημιουργία Διαφήμισης, Έρευνα και ένταξη στις κατάλληλες ομάδες (Group).
  6. Εργαλεία καταχώρησης και παρακολούθησης της ανάπτυξης δικτύου στο LinkedIn. Πως μπορούμε να καταγράψουμε τις ενέργειες μας και να συντονίσουμε τις επαφές μας
  7. Πως θα χρησιμοποιήσετε εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για την ανάπτυξη των πωλήσεων σας

Δείτε το σεμινάριο εδώ.

Personel-Training-B2B-GROWTH-PRO.jpg?mtime=20190917114724#asset:141590

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε Στελέχη Πωλήσεων αλλά και σε Επιχειρηματίες που προωθούν προϊόντα ή υπηρεσίες σε επίπεδο B2B.

Εξτρά Παροχές: Οι Εταιρείες και οι Επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το on line σεμινάριο θα λάβουν επίσης υπηρεσίες copy writing καθώς η ομάδα του B2B GROWTH PRO θα επιμεληθεί της δημιουργίας όλου του επικοινωνιακού υλικού που θα χρειαστούν για την ανάπτυξη των πωλήσεων τους. (λεκτικά, παρουσιάσεις, τηλεφωνικά σενάρια επικοινωνίας). Επιπλέον παρέχεται και 4ώρο workshop στα άτομα που θα παρακολουθήσουν το on line σεμινάριο. Το workshop οργανώνεται στα γραφεία του B2B GROWTH PRO στην Νέα Ερυθραία ενώ για όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τιμή: 240 ευρώ ανά άτομο για μόνιμη πρόσβαση στο υλικό εκπαίδευσης και επιμέλεια και προετοιμασία του επικοινωνιακού υλικού καθώς και συμμετοχή σε 4ώρο workshop.

Sponsored by:
Ανάπτυξη B2B Πωλήσεων στο LinkedIn μέσω χρήσης εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr