NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Συνάντηση Trump - Zuckerberg με στόχο την εξομάλυνση των σχέσεων

Συνάντηση Trump - Zuckerberg με στόχο την εξομάλυνση των σχέσεων
20_09_2019 | 15:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Με τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump συναντήθηκε την Πέμπτη ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι δυσχερείς σχέσεις ανάμεσα στον ίδιο και τη Ουάσιγκτον μετά την κατάθεση του στο Κογκρέσο για το ζήτημα της ιδιωτικότητας των χρηστών.

O κ. Trump ανάρτησε φωτογραφία του ίδιου με τον διευθύνοντα σύμβουλο το Facebook, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας πως οι δύο άνδρες είχαν μια «όμορφη συνάντηση» στο Οβάλ Γραφείο. Από την πλευρά του η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως ο κ. Zuckerberg «είχε μια καλή εποικοδομητική συνάντηση με τον πρόεδρο Trump στο Λευκό Οίκο». Καμία από τις δύο πλευρές δε προέβη σε λεπτομέρειες για την ατζέντα της συνάντησης.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τεθεί επανειλημμένως κατά του Facebook, κατηγορώντας την πλατφόρμα για μεροληψία υπέρ του Κόμματος των Δημοκρατικών. Η εταιρεία έχει βρεθεί αντιμέτωπη με αλλεπάλληλες κατηγορίες για παραβιάσεις ιδιωτικότητας και έλεγχου της διαδικτυακής διαφήμισης με αποτέλεσμα πολλαπλές εκκλήσεις για κυβερνητική παρέμβαση.

Με πληροφορίες από Reuters

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr