NEWSFLASH...
Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Ε-table.gr: Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για ευκολία στις οnline κρατήσεις εστιατορίων

Ε-table.gr: Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για ευκολία στις οnline κρατήσεις εστιατορίων
21_01_2015 | 15:19 15_11_2016 | 11:33

Το e-table.gr η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για online κρατήσεις σε εστιατόρια, προχώρησε στη δημιουργία μιας εύχρηστης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Android.

Σύμφωνα με στοιχεία του e-table.gr, σε διάστημα 4 μηνών, 5000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν το e-table για να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα τη κράτησή τους στο αγαπημένο τους εστιατόριο.

Παρατηρώντας αυτή τη δυναμική, η ομάδα του e-table προχώρησε στη δημιουργία της Android εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο Google play για να τη κατεβάσει δωρεάν οποιοσδήποτε το επιθυμεί (η αντίστοιχη για iOS θα λειτουργήσει τους επόμενους μήνες).

Η νέα εφαρμογή προσφέρει στο καθημερινό χρήστη μια σειρά από οφέλη όπως:

  • Κράτηση σε εστιατόριο "on-the-go", οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, με το πάτημα μερικών κουμπιών στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου.
  • Ενημέρωση για τα υπάρχοντα ή νέα συνεργαζόμενα εστιατόρια μέσω της εφαρμογής.
  • Λεπτομερείς οδηγίες για τη τοποθεσία του κάθε εστιατορίου μέσω χάρτη.
  • Ενημέρωση για προνόμια και αποκλειστικές εκπτώσεις από 10% έως 40% σε συνεργαζόμενα εστιατόρια πλέον και μέσω κινητού τηλεφώνου.
  • Συγκέντρωση πόντων για διεκδίκηση δωροεπιταγών αξίας 10 ή 25 ευρώ πλέον και μέσω της εφαρμογής. Τα ποσά αυτά θα συνυπολογίζονται στο τελικό λογαριασμό ανεξάρτητα από τις άλλες επιμέρους εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα εστιατόρια (για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό άρθρο).

Επιπλέον, το e-table.gr θα συμπεριλάβει μια σειρά από σημαντικά χαρακτηριστικά στην εφαρμογή, που θα το καταστήσουν απαραίτητο βοήθημα για την έξοδο στα εστιατόρια της αρεσκείας μας.

Ειδικότερα, στο άμεσο μέλλον, ο χρήστης θα μπορεί να κάνει αναζήτηση στα πλησιέστερα σ' αυτόν εστιατόρια, όπου κι αν βρίσκεται ενώ θα υπάρχουν και στοχοποιημένες προσφορές σε χρήστες της εφαρμογής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr