NEWSFLASH...
Διαγωνισμοί
ανάγνωση

H Aqurance ανάμεσα στους εθνικούς νικητές των European Business Awards 2015/16

H Aqurance ανάμεσα στους εθνικούς νικητές των European Business Awards 2015/16
01_09_2015 | 15:23 15_11_2016 | 12:16

Η Aqurance διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις εταιρίες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα φετινά European Business Awards.

Η δυναμική επιχειρηματική στρατηγική της εταιρίας και η καινοτομική προσέγγιση στην παροχή υπηρεσιών ήταν από τους παράγοντες που συνέβαλαν στο να επιλεγεί ως National Champion στην κατηγορία «The ELITE award for Growth Strategy of the Year».

Η εταιρία συνεχίζει να αποκτά βραβεία και τίτλους διάκρισης αποδεικνύοντας το επίπεδο υπηρεσιών της και την ανοδική πορεία της. Ο θεσμός των European Business Awards είναι μια σημαντική αναγνώριση για την εταιρία. Επιτροπή ανεξάρτητων κριτών που περιλαμβάνει επιχειρηματικούς ηγέτες και ανώτατους εκπαιδευτικούς, επέλεξαν τους Εθνικούς Νικητές μέσα από 32.000 εταιρίες, 33% αύξηση συμμετοχών για την 9η χρονιά που διεξάγεται ο διαγωνισμός.

"Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αναδειχθούμε εθνικοί νικητές για 2η συνεχόμενη φορά και να συναγωνιζόμαστε τις πιο καινοτόμες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη" δήλωσε ο κος Νικολόπουλος, CEO της Aqurance. "Η εταιρική μας κουλτούρα επικεντρωμένη στην καινοτομία και την τεχνολογία, προσωποποιεί τις ουσιαστικές αξίες της ακρίβειας, της ευελιξίας και της ποιότητας που είναι θεμέλιοι λίθοι της εταιρίας. Θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους μας, τους πιστούς πελάτες και τους στρατηγικούς συμμάχους που είναι μέρος της επιτυχίας μας."

Ο Adrian Trip, CEO European Business Awards δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην Aqurance και σε όλες τις εταιρίες που επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν την χώρα τους ως εθνικοί νικητές, παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας δυνατής επιχειρηματικής κοινότητας."

Η Aqurance μέσα σε λίγα χρόνια κατέγραψε εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης, αυξάνοντας το προσωπικό της από 3 σε 38 άτομα. Παράλληλα, διαχειρίζεται project σε πάνω από 30 χώρες (Καναδάς, Αγγλία, Ρωσία, Ιταλία, Αυστραλία κ.α.), ενώ το 2012 άνοιξε γραφείο στην Κωνσταντινούπολη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr