NEWSFLASH...
Marketing & Sales
ανάγνωση

5+1 εστιατόρια της Θεσσαλονίκης με καλό φαγητό

5+1 εστιατόρια της Θεσσαλονίκης με καλό φαγητό

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένα μεγάλο γεγονός στην πόλη κάθε Σεπτέμβρη.

Σε λίγες μέρες η 81η ΔΕΘ θα ανοίξει τις πόρτες της κι εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε 5+1 εστιατόρια της Θεσσαλονίκης για να απολαύσετε καλό φαγητό.

Ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης είναι οι 7 Θάλασσες, ένα fish restaurant που πολλοί επιλέγουν για κάποια επαγγελματική συνάντηση ή κάποια ειδική περίσταση. Οι 7 Θάλασσες είναι ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του ψαριού και του καλού φαγητού.

Αν ψάχνετε ένα εστιατόριο με θέα θάλασσα τότε η Remvi στην Καλαμαριά είναι κατάλληλο για εσάς. Η κουζίνα που εκπροσωπεί είναι η μεσογειακή ενώ εδώ θα δοκιμάσετε φρέσκο ψάρι και την γνωστή και βραβευμένη αστακομακαρονάδα.
Άλλος ένα γευστικός προορισμός είναι το Μανιτάρι, ένα εστιατόριο με ελληνική δημιουργική κουζίνα και το ταλέντο του Νίκου Μαλαματά δημιουργησαν ένα περιβάλλον με εξαιρετικές γεύσεις της new age ελληνικής κουζίνας.

Ένα εστιατόριο που αξίζει την προσοχή μας είναι το Παπαρούνα Wine Restaurant & Cocktail bar στα Λαδάδικα. Όμορφο περιβάλλον που αποπνέει ζωντάνια και γεύσεις από όλο τον κόσμο που θα ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αν είστε λάτρεις των ψαγμένων γεύσεων δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα 7 κτήματα+ στην Καστριτσίου. Ετικέτες κρασιών από 7 κτήματα της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο που συνδυάζονται με πιάτα μοναδικής νοστιμιάς σε ένα πολύ χαλαρό περιβάλλον.

Τέλος, σας προτείνουμε το El Correo, το μοναδικό Αργεντίνικο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με premium cuts αργεντίνικου κρέατος μαγειρεμένο σύμφωνα με την παράδοση και ένα όμορφο και κομψό περιβάλλον που θα κάνει την εμπειρία σας αξέχαστη.

Αν λοιπόν βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη για δουλειές, με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα παραπάνω καλά εστιατόρια για να απολαύσετε ένα εκλεκτό γεύμα μαζί με τους συνεργάτες σας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr