NEWSFLASH...
Καινοτομία & Τεχνολογία
ανάγνωση

Δεν έχεις να πληρώσεις για το αυτοκίνητο σου; Δήλωσε το στην Carky και βγάλε κέρδος

Δεν έχεις να πληρώσεις για το αυτοκίνητο σου; Δήλωσε το στην Carky και βγάλε κέρδος

Στην Ελλάδα της κρίσης είναι γεγονός ότι εκείνοι που πετυχαίνουν είναι εκείνοι που έχουν ελπίδα, αισιοδοξία και πάνω από όλα καινοτόμες ιδέες, ιδέες διαφορετικές που μπορούν και καλύπτουν το κενό της αγοράς. Μια τέτοια ιδέα είχε και ο Άκης Σταρκ ο οποίος ίδρυσε την startup Carky.

Ο Άκης Σταρκ είναι ένας Ελληνο-Βρετανός επενδυτής με σπουδές στο Imperial College του Λονδίνου και με πλούσια εργασιακή εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας καταλάβει θέσεις σε μεγάλες εταιρείες όπως την Google, την Samsung κ.α.

Έχοντας φτάσει σε ένα επαγγελματικό σημείο όπου πλέον ένιωθε ότι μπορούσε να προβλέψει το μέλλον του και θέλοντας να δώσει δημιουργικότητα και ευελιξία στην επαγγελματική του ζωή αποφάσισε να κάνει ένα βήμα στον κόσμο των startup και της επιχειρηματικότητας. Το βήμα αυτό έγινε με την ίδρυση μιας εταιρείας επενδύσεων με έδρα το Λονδίνο την Weingrow, με την οποία επενδύει σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Μέσω της Weingrow έχει ήδη έχει επενδύσει σε 10 startups!

Ένας όμως από τους λόγους που τον έφεραν πίσω στις ρίζες του, την Ελλάδα, είναι η Carky, η δική του startup.

Τι είναι η Carky;

Αν είστε από εκείνους που έχουν αυτοκίνητο και δεν το χρησιμοποιούν πολύ ή λείπουν συχνά ή δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να το συντηρήσετε ώστε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θα θέλατε τότε η Carky είναι φτιαγμένη για εσάς.

Το πρόβλημα σας μπορεί να λυθεί με λίγα μόνο κλικ...μπείτε στο ίντερνετ και εγγραφτείτε στη ιστοσελίδα της Carky δηλώστε το αυτοκίνητο σας και βρείτε κάποιον που είναι διατεθειμένος να σας πληρώσει (αρκετά καλά!) για να το νοικιάσει.

Σύμφωνα με τον Άκη Σταρκ και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, το μοντέλο του να μοιράζεσαι ένα αυτοκίνητο είναι παγκοσμίως γνωστό και είναι το μέλλον των πρακτορείων ενοικίασης αυτοκινήτων. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από την αρχή της λειτουργίας της στην Ελλάδα, ήδη 2.000 αυτοκίνητα έχουν εγγραφεί. Η Carky είναι μια επιχείρηση που δεν βοηθά μόνο τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αλλά δρα και σε πλήρη νομιμότητα φέρνοντας στην κυβέρνηση επιπλέον κέρδη, από τα αυτοκίνητα που τόσο καιρό δεν χρησιμοποιούνταν λόγω αδυναμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας από τους ιδιοκτήτες τους.

Ο Άκης σε αντίθεση με άλλους επενδυτές, πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι ο πιο κατάλληλος τόπος για να ιδρύσει κανείς μια startup! Θεωρεί ότι το εργατικό δυναμικό της χώρας μας είναι εξαιρετικά υπερ-καταρτισμένο, έξυπνο και ότι το περιβάλλον εν γένει είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό σε θέματα κόστους από ότι σε άλλες χώρες. Με την ίδρυση της Carky απέδειξε ότι παρά την οικονομική κρίση η έξυπνες ιδέες ανθίζουν και αναπτύσσονται φτάνει να το πιστεύεις!

Πηγή: www.crikos.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr