NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Χάρης Τσέβης: Έργα με πλούσια ανάγνωση και πολυεπίπεδη αξία [video]

04_02_2016 19_07_2017

Powered by:
LoveGreece we believe we can

Ο Χάρης Τσέβης είναι ένας πολυβραβευμένος designer σε διεθνές επίπεδο. Έχοντας διανύσει μία μεγάλη πορεία ζωής ως καλλιτέχνης, αλλά και επιχειρηματίας, αποφάσισε να μείνει πιστός στην ιδιότητά του ως designer, αφού εκεί βρίσκεται το πάθος του.

Αυτό που διακρίνει τα σχέδιά του είναι η δημιουργική απόδοση ενός θέματος μέσω της μωσαϊκής δόμησης, κάτι που δίνει στα έργα τους μία πλούσια ανάγνωση και πολυεπίπεδη αξία. Ειδικεύεται σε digital illustration, υψηλής πολυπλοκότητας digital imaging και gestalt design.

Είναι κάτοχος του Διπλώματος Graphic Design από την Akademie fur das Grafishe Gewerbe, του Μόναχο και Master in Visual Design από τη Σχολή Politecnica di Design, του Μιλάνο.

Από τον δημιουργικό του χώρο που βρίσκεται στην Αθήνα και λέγεται Tsevis Visual Design, σχεδιάζει για τους διεθνείς πελάτες του, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Nike, PepsiCo, Toyota και IKEA, διαφημιστικά γραφεία όπως τα TBWA\Chiat\Day, Saatchi & Saatchi LA και media όπως Time, Fortune, Wired και το Wall Street Journal.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε δημοφιλή βιβλία του χώρου του design, όπως "200 Best Illustrators" από το Αρχείο του Luerzer, "Οι 100 ιδέες που άλλαξαν το graphic design" του Steven Heller και το "Design by Nature" της Maggie Macnab, ενώ του έχουν απονεμηθεί βραβεία από τις διοργανώσεις Epica, ED Awards στην Ευρώπη NPSA στην Αμερική, ΕΒΓΕ στην Ελλάδα και άλλα πολλά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr